eren araç daha garanti kapsamında o yüzden sewe sewe serviste yaptıracağım o da ne fiyat koyarlar onu sen düşün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aracım 2006 model astra zep motor ve sorunum söyle genellikle sabahları yada arac birkac saat calısmayıp dinlendikten sonra yani soguk iken benzinde ve lpg de gaz yemiyor 70 km hızı gecmiyor düz yolda kesilip stop ediyor yada kücücük rampayı cıkmıyor kesiliyor gaza bassamda devir düsüyor ve stop ediyor motor ısınınca kesilme gaz yememe sorunu ortadan kalkıyor ama bu defada 100km hızı gecip vitesi bosa atınca stop ediyor yada 100km hızı gectikten sonra yavaslayıp durunca stop ediyor ve zaten arac 120 km hızı gecmiyor aracın katalizörü boş bogaz kelebegi egr valfi hava akışmetre ve bujileri yeni aldım sente ayarı normal komprösör ölcümü yapıldı normal ama sorunum hala düzelmedi tech2 cihazda hicbir arıza göstermiyor 2 tane özel servise götürdüm birisi üst kapagın sökülüp taslanması ve sibop ların degişmesi gerektigini diger servis ise beyinden yapabilecegini söylüyor sizce ne yapmalıyım lütfen yardım edin simdiden tskr