hoş bulduk :tesk:hoşgelmişsiniz sefa getirmişsiniz akşama çaylar garajdan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hoş bulduk :tesk:hoşgelmişsiniz sefa getirmişsiniz akşama çaylar garajdan
Önceki aracımda (hyundai sonata) kaliperleri kendim boyamıştım kırmızıya.. brembo kapakları janta sürttüğü için.. elimden geldiğince diske gelmemesine dikkat ettim ama yinede sıçramıştı..Sonuç 2-3 defa frene dokunduktan sonra kayboldular..herhangi bir soruna sebebiyet verdiğini görmedim duymadım yaşamadım..İyi Günler Garaj..
Bu aralar kaliperleri boyamayı düşünüyorum zararı verirmi?
Teşekkürler İlginiz İçin..Önceki aracımda (hyundai sonata) kaliperleri kendim boyamıştım kırmızıya.. brembo kapakları janta sürttüğü için.. elimden geldiğince diske gelmemesine dikkat ettim ama yinede sıçramıştı..Sonuç 2-3 defa frene dokunduktan sonra kayboldular..herhangi bir soruna sebebiyet verdiğini görmedim duymadım yaşamadım..
İyi Günler Garaj..
Bu aralar kaliperleri boyamayı düşünüyorum zararı verirmi?
Yok kardesım hıc bı sıkıntı yasamassın yapı marketlerınden ısıya dayanıklı sprey boyalardan al onu uygula bır ay kadar ıdare edıyor, ama pek bir anlamı yok en ıyısı brembo kapaklarından al
16" astra orjinal jantlarına brembo kapakları sığıyormu denedinmi?
Ben eski araç için aldıklarım hala sıfır kutusunda olmadı astraya nasip olsun
Tunıngcıye gıttıgımde bakmısdık benım orjınal jantlara , orda calısan arkadas baktı uyuyo dedı