opel astra hb mat renk uygulamak istiyorum yardım lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan krhkn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
K

krhkn

Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar merhaba ben hakan 18 yaşındayım siyah bir opel astra hbm var. bu aralar mat renginde arabalar görüyorum ve çok hoşuma gitti bunlar kendi arabama uygulamak istiyorm bunu maliyeti hakkında bilgisi olan varmı ? yardımınız için şimdiden teşekkürler..

ben 2 hafta önce maslak sanayide protac a sordum 1500 tl dediler kardesim bnde istiyorum aslında

astra2kt.jpg

Araç kaplama yaptır. Burda 600 liraya kadar fiyat veren var ama malzeme çok önemli.

komple aracı 600 700 liraya kaplıyorlar dediği gibi güze bi yer bulup yaptırman iyi olur 5 yılda garanti veriyorlar sanırım

ruhsata işletmek zahmetlimi peki? 2011 de beyaz astra yakışır bana

Boya yaparsan satarken aracın komple boyalı çıkacak ve insanlar kazalı damgası yapıştıracak. Kaplama olabilir ama kimse o kaplama 2-3 sene araçta kaldığında boyaya zara vermiyeceğini anlatmasın bana. Yine komple boyatmak zorunda kalabilirsin

arkadaslar ben profesyonel reklamcıyım 500 liraya kadar herturlu halledilir boyaya zarar vermez tam aksine boyayı güneş yanığı vs.. den korur sokerken boyayı cıkartır falan bunlar hıkaye bu forumda kımsenın boyası dökülen 15-20 yaşında sağı solu çürümüş sağına soluna dandık boya atılmıs arac sahıbı oldugunu sanmıyorum o yuzden sokerken hıc bi sıkıntı olmaz isteyene bu konu hakkında detaylı bilgi sahibi olmak isteyen msn veya özel msjla ulasabılır

Walla astra ya inci beyazı (candy white) bence çok yakışır.

candy white bencede yakışır bi de çeşitli cilalarla matlaştırılıyodu hot rod da görmüştüm öyle bişey denenebilir

Geri