vectra HB 98 model yardım lütfen?????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bandem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
galiba aldı:)

vetra b hb bursada cok nıye parcasi olmasın parca olayını kafana takma hosuna gıdıyorsa all bence parca olayı korkutmasın olmassa bile parcayı parcaci siparıs veriyo 2 gunde aldırıyo parcayı :)

parça sıkıntısı olmaz zannetmiyorum ama vectranın hb ini elden çıkarması zor olur düşüncesindeyim...opel bazı modellerde sedanı çok iyi tutturuyor (vectra b) bazılarındaysa hatcbacki astra f-g-h gibi..

açıkçası araba güzelse hoşuna gittiyse al...ama tutulmayan bir model satman zor olur 5 yıl sonra...aman boşver ben biniciyim araba ayırtetmem dersen hayırlı olsun

Bence alınabilir çokta güzel ve estetik duruyor araç. Ayrıca adanada çok gördüm ben evet sedan kadar fazla olmasada var ve sedandan daha güzel duruyor. Ayrıca araç sonuçta vectra B değilmi ? elbet satarsın elinde flnda kalmaz ;)

tamam hoş diyorsunda satılmaz denilmiyor zaten,sedanından daha
çok zarar edersin deniliyor..
misal, vectra c sedan birde caravan ını düsün..
nede olsa vectra c diye gidip caravanı alırsan,satacağın
zaman sana satan adamı bol bol anarsın:D

opel vectra hb

bendede opel vectra hb var 97 model benim arabanın arka camı kırıldı 2 sene önce bir ay camsız gezdim türkiyede cam yoktu almanyadan getirttim.çamın fiyatı 600tl. fakat araba çok ilgi çekiyor.

geçenlerde bununla ilgili bir konu açılmıştı yanlış hatırlamıyorsam mutlaka marka model olarak vectra iyi ama hb ülkemizde çok yaygın değil diye biliyorum.alırken tamam ama satarken problem çıkarma ihtimalide var bence nb vectra daha iyi hemde daha yakışıklı

o arkadasın baktığı hb değil station wagon arkadaslar

merhabalar, valla arkadaşım bendede vectra hatchback var, gayette ilgi gören, sedana göre daha ağır ve spor görünüşlü bir araba. parçasıda sorun değil, yani sedandan farklı olarak sadece arka sileceği var. normalde opel parçaları zaten pahalı, hele vectra almak istiyorsan bunu göze almış olman gerekir.

Geri