Opel Astra ile Skoda Fabia yı değiştirdim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan idleboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim önceki arabam skodaydı.skoda hakkında hiç bi şüphen olmasın çok rahat ve kullanışlı arabalar.ne de olsa volkswagen çatısı altında.

arkadaşım konusunda sana bir teklifte bulunmuştum gelirsen aracını da incelersin bi problem var ise bizde öğreniriz

ben polemık olsun dıye soylemıyorum arkadasım 4. viteste bayılıyosa araba orda demek kı bırınden bırınde var bısey bılmedıgımız yol degıl orası da

ben polemık olsun dıye soylemıyorum arkadasım 4. viteste bayılıyosa araba orda demek kı bırınden bırınde var bısey bılmedıgımız yol degıl orası da

1.6 hdi 3. 4. 5. witeste 260 nm tork werebiliyor dip gazda.benzinli bi araç dewiri sonuna kadar wurması gerekir.ama 109 hp 240(260)nm lik br araç yokuşta bayılmamalı ki bayılmıyor da.bence de 1,4tür ya da gerçekten tam gaz wermiordur.yüksek ağırlığın bile o kadar etki edeceğini sanmıyorum.aynı motorlu c4ler gayet hoş tırmanıyor oraya buraya kaçıyor...

1.6 hdi 3. 4. 5. witeste 260 nm tork werebiliyor dip gazda.benzinli bi araç dewiri sonuna kadar wurması gerekir.ama 109 hp 240(260)nm lik br araç yokuşta bayılmamalı ki bayılmıyor da.bence de 1,4tür ya da gerçekten tam gaz wermiordur.yüksek ağırlığın bile o kadar etki edeceğini sanmıyorum.aynı motorlu c4ler gayet hoş tırmanıyor oraya buraya kaçıyor...

saol ya nıhayet derdımı anlatabıldım

saol ya nıhayet derdımı anlatabıldım

c4 kullanmadım ama gzl gidioı kırmızı renkli gün aşırı görüorum ii gidio ama her dizelde olduğu gibi witesi erken deiştirmeni istior yane aracın ileri geri hareketinden anlaşılıor wites deiştirdiinde.focuslar içinde çok memnunlar işi bilen benzinliyi alır diyorlar.70hp pug 207 1,4 hdi test ettiimde araç kesinlikle gitmiodu düz yolda bile....

1,4 une eywallah ona lafım yok zaten ama o arkadas benı yanlıs anladı onun arkadasına kotu bı soz soyleme amacında degılım aracı 1.4 se tamam astra gecer ama 1.6 sa astra onu goremez bıle haksızmıyım

1,4 une eywallah ona lafım yok zaten ama o arkadas benı yanlıs anladı onun arkadasına kotu bı soz soyleme amacında degılım aracı 1.4 se tamam astra gecer ama 1.6 sa astra onu goremez bıle haksızmıyım

şöle dizelde wites deiştirmek için kırmızı çizgiyi beklerse son 500dewirde
gerçektn inanılmaz bir şekilde hızlanma düşüyor.sanırım torkun etkisi azaldığından.dizelde doğru zamanda wites değiştirmek gerekio.benznli gbi dewiri bitirmeyi bekle yok.ama ben de pek sanmyrm normal durumlarda aksini olacağını....

Geri