arkadaşım 13.500 e de araba çok ucuz bence çok düşük fiyatı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
idleboy' Alıntı:o zaman bunu senın soylemen bence kesınlıkle yanlıs vw bınıpde bunları soylemek vw bence kat kat ustundur opelden dızel konusunda
Walla km de 150 ykr yakan bi cdti kullanıcısı olarak hiç de üstün görmüyorum opeli. Bir depoyla 600 km gitmek gibi bir rezalet mi olur.M@honi' Alıntı:astra da çok yakmıyodu yaaa kullanıma göre çok değişiyo ben bugün 165-170 ykr ye indirdim LPG ciler çatlasın yani ama keşke corsa alaydın CDTİ teknolojisi bence çok daha üstün TDİ teknolojisinden araç hayırlı olsun bu arada ama ne biliyim tipi hoş değil ya Fabia nın
neonal' Alıntı:Walla km de 150 ykr yakan bi cdti kullanıcısı olarak hiç de üstün görmüyorum opeli. Bir depoyla 600 km gitmek gibi bir rezalet mi olur.
neonal' Alıntı:Walla km de 150 ykr yakan bi cdti kullanıcısı olarak hiç de üstün görmüyorum opeli. Bir depoyla 600 km gitmek gibi bir rezalet mi olur.