Opel Astra ile Skoda Fabia yı değiştirdim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan idleboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
napalım daha fazla veren yok pıyasa cok kotu mecburıyet yapacak bısey yok

idleboy' Alıntı:
o zaman bunu senın soylemen bence kesınlıkle yanlıs vw bınıpde bunları soylemek :D vw bence kat kat ustundur opelden dızel konusunda

ben sana katılmıyorum arkadaşım unutmaki cdti teknolojisi 2004 - 2005 yıllarında yılın en iyi dizeli hatta yılın en iyi motoru seçilmişti...

M@honi' Alıntı:
astra da çok yakmıyodu yaaa kullanıma göre çok değişiyo ben bugün 165-170 ykr ye indirdim LPG ciler çatlasın yani ama keşke corsa alaydın CDTİ teknolojisi bence çok daha üstün TDİ teknolojisinden araç hayırlı olsun bu arada ama ne biliyim tipi hoş değil ya Fabia nın
Walla km de 150 ykr yakan bi cdti kullanıcısı olarak hiç de üstün görmüyorum opeli. Bir depoyla 600 km gitmek gibi bir rezalet mi olur.

neonal' Alıntı:
Walla km de 150 ykr yakan bi cdti kullanıcısı olarak hiç de üstün görmüyorum opeli. Bir depoyla 600 km gitmek gibi bir rezalet mi olur.

ortak senin araban yeni mi? ablamda cdti corsa var full dolu 140 km ortalama hızla bir depo ile adanadan bursaya girdim ben ;)

neonal' Alıntı:

sanırım sende bi sorun var.aracın kaç model?bakımı yapıldımı?

bir yaz boyunca fabia 1.4tdı kullanmıştım... skoda zaten sewmem arabanın tek hoşuma giden yönü motoru 2000üstünde 3silindirin werdiği akılalmaz bir şekilde hızlanması ve 180e kadar nefesinin kolay kolay kesilmemesiydi... ama alet acayip gürültülü combodan bile gürültülü walla birde iç malzeme çok çabuk yıpranıyor güneşli havalara özellikle dikkat et bişey ört ön göğüse...

hayırlısı olsun allah yeni opellere kısmet edsin boşver ;)

kasasız belasız

neonal' Alıntı:

bencede bi sorun olmasın yada arabayı yüksek devirlerde mi kullanıyorsun Corsa C 1.3 CDTİ eniştemde var gayet iyi yakıyo bence

Geri