- Konuyu Başlatan
Memnun kalacağına eminim, bakımdan sonra deneyimini merakla bekliyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba,Merhaba. Konuyu hortlatacağım kusura bakmayin.
Yeni üye oldum ve 2017 model 16000 km de edition plus 1.6 benzinli astra sahibi oldum. Bakim yapilali 1 sene olmus ama sadece 4500 km yapmis araba. Bende kafam rahat olsun diye burayı okuduktan sonra liqui moly 4600 5w30 aldim ustama bakim yaptırdım. Cekiste bir miktar fark oldu yalan yok. Hatta düşük viteste yokustakj zorlanmalarda azaldi. Ancak ilk calistirmadaki zincir sesi 30 saniye kadar hala geliyor ve kesiliyor. Ilk calistirmada sifir ses olmadı yani. Bu arabanin cekisinin ve performansinin bu kadar kötü olacaginj bilmiyordum. 1.6 cdti baktim ama piyasa fena bulamadim. Benzinliye döndüm. Ayrica inanilmaz yakit tuketimi var muhtemelen LPG ye gececegim. Neyse ustam bu yaga gereksiz sesi azaltmasi hikaye dedi ve gercekten o seste pek azalma olmadi. Benjm gibi liqui moly kullanipta ilk calistirmadaki zincir sesi azalmayan var mı acaba?
Youtube fincan sesi yaz anlarsın üstadBir de fincan sesi nedir? Araç ısınınca bu ses yok sadece sogukken yapıyor bir miktar. Cekis vs de de sorun yok. Bugun Yalova ya geldim feribotla ve onun harici e5 tem karısık 130-140 arası geldim. Gidişi vs iyi sadece iceri cok ses alıyor ve basınca biraz fazla motor bagiriyor gibi. Arac daha 17000 de acaba iyi açılmadı mı?
Aracınız kayış ama motor kodunu internete yazın anlarsınız oradandaTesekkur ederim hosbuldum.
Ben servise de sordum bu sesi zincirdendir normaldir dediler. Nasil anlariz zincir mi var kayış mı var?