Opel Astra J 10 Aylık Araba Amortisor Sorunu

sweetieboy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar merhaba;

arabanın ön tekerinden ses geliyor diye servise başvurdum. Servis yaptıgı incelemede amortisorun egrilmiş oldugunu ve değişmesin gerektiğini söyledi.2000 lira ücret çıkardı. Dedim garantiden değiştirin.Garanti kapsamı dışında dediler. İyi de kaza yapmamışım bir sorun olmamış nasıl eğrilecek bu amortisör? Kağıttan mı yapıyorsunuz arabayı dedim. 10 aylık araba böyle olursa,testlerden nasıl 5 yıldız alıyor dedim. Opel'e güvenmekle hata mı ettik? Alman malı böyle mi olur? Servisler amorisörleri önceden ücretsiz değiştiriyordu. Bence bu üretim hatası.Kullandıgım araba opel astra business edition. Yardımlarınızı bekliyorum.

garantıye gırmemesı normal sonucta farkında olmadan bı cukura gırmıssınızdır ters bı hareket olmustur kaldırıma carpmıssınızdır ordakı egrılmenın ucu sızın ama verılen 2000 tl fıyat cok ılgınc aracta elektronık amaortısorlerden mı var cosmo model mı arac?
dısardan bı fıyat alın bence

Yoldaki çukura girince eğilen bir arabaya 50 bin lira verilir mi? Bundan onceki aracımda astra idi 12 yıl boyunca ne amortisörü eğrildi ne de başka birşeyi. Araba astra edition business paket sedan

opel yetkili servislerine mümkün olduğunca bulaşmamak lazım. Ama siz mecburen bulaşmak zorundasınız. Sırf bu yetkili servisler yüzünden sıfır araç alacağım zaman kesinlikle opel almayacağım. Umarım değiştirebilirsiniz.

Amortisör gibi aksamlar garantiye girmez malesef.
Araç isterse bayiden yeni çıksın, derin bir çukura girmeye veya bir sete çarpmaya bakar.
Yalnız eksik bilgi var. Yalnızca amortisör değildir o fiyat. Muhtemelen ön takımda başka parçaları da içeriyordur.

Geri