Opel Astra J 10 Aylık Araba Amortisor Sorunu

Ynt: Opel Astra J 10 Aylık Araba Amortisor Sorunu

Eğer amortisörü eğecek düzeyde bir kullanıcı hatası (darbe, kaza) mevcut değilse garantiden değiştirilmesi gerekiyor. Hatta forumumuzdan bir arkadaşımızın amortisörü yağ sızdırdığı gerekçesiyle garantiden değiştirilmişti.

MeRt link' Alıntı:
Eğer amortisörü eğecek düzeyde bir kullanıcı hatası (darbe, kaza) mevcut değilse garantiden değiştirilmesi gerekiyor. Hatta forumumuzdan bir arkadaşımızın amortisörü yağ sızdırdığı gerekçesiyle garantiden değiştirilmişti.
Amortisoru genelde garantiye sokmuyorlar mert.
Aracin km dusukse bi ihtimal.
Benim ön amortisorler garantiden degisti araba 1 yillikti ama 5 bin km de oldugu icin garantiye soktular.

MuratS link' Alıntı:
Tek servise bağımlı kalmayın başka servis varsa bulunduğunuz il de oraya da gösterin derim.. Geçmiş olsun..
Servis kayit açip opele onay icin gonderdimmi iş bitiyor daha önce red cevabi geldigi için hangi servise gidilirse gidilsin bisey degismiyor.

BÜLENT link' Alıntı:
Amortisoru genelde garantiye sokmuyorlar mert.
Aracin km dusukse bi ihtimal.
Benim ön amortisorler garantiden degisti araba 1 yillikti ama 5 bin km de oldugu icin garantiye soktular.

benimde tek amortisorde sizinti vardi garantiden degismisti ama 1.yilinda farkedip 2.yilindaki bakimda degismisti 1 yil kullanmistim oyle ama benimki pek sorun cikarmiyordu gec degisme nedeni de emin olamamiz ustayla cunku yag sizintisi vardi sadece.

Geri