Opel Astra J 2013 LPG

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan akheron
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
daha öncede söylediğim gibi landirenzo araca özel kit taktığı zaman her kit başı opele 170 euro ödeme yapıyor bunu da müşteriye yansıtıyor landirenzo ayrcı araca özel kit bir tek landirenzoda var o yüzden fiyat farkı ortaya çıkıyor ama 1600 TL ye Türkiye nin hiç bir yerinde taktıramazsın

garanti aynen devam ediyor .1450 tl ye de takıyorlar .1500 tl ye de .aynısını servistede 2500 tl ye yapıyorlar .sen Ankara'ya gelseydin daha hesaplı olurdu.senin araba 1,4 turbo oldugu için 2000 tl ye yapılırdı .

garanti aynen devam ediyor .1450 tl ye de takıyorlar .1500 tl ye de .aynısını servistede 2500 tl ye yapıyorlar .sen Ankara'ya gelseydin daha hesaplı olurdu.senin araba 1,4 turbo oldugu için 2000 tl ye yapılırdı .

senin aracın motoru ne? ayrıca ban 2000 TL ye Türkiyenin herhangi bir yerinde benim araca taktırdığım kitten bul elini öpeceğim :) bu mümkün değil ben bu işi kara gürültüye değil yaklaşık 3 aylık bir araştırmadan sonra taktırdım. Türkiyede görev yapan landirenzonun en yetkili kişileri ile bile konuştum sen neyden bahsediyorsun????

Sizde nerde taktırdınız ve memnun musunuz? ben hep dizel araç kullandığım için bu işlerde daha yeniyim kusura bakmayın...

dostum bak bu konuyu ben açtım ve bir sürü yazı yazdım onları oku mutlaka. her kafadan yalan yanlış laflar çıkıyor hepsine kulak asma ben Isparta da taktırdım ve çok memnunum. Benim yazdıklarımı mutlaka oku çok işine yarayacak yeniyim demişsin o yüzden diyorum oku diye.

dostum bak bu konuyu ben açtım ve bir sürü yazı yazdım onları oku mutlaka. her kafadan yalan yanlış laflar çıkıyor hepsine kulak asma ben Isparta da taktırdım ve çok memnunum. Benim yazdıklarımı mutlaka oku çok işine yarayacak yeniyim demişsin o yüzden diyorum oku diye.
çok teşekkür ederim...

Epc4 de , astra j nin subap kodları ile astra h in eski kasasının subaplarinin kodları birleştirildi , artık astra j nin subap kodlarinda da z16xep ve z16xer gibi Çelik subap geliyor .

Ama bu dediğim sadece 1.6 atmosferik motor icin , a16xer motora subap almaya giderseniz size z16xep in Subabindan verecekler artık .

Yani konu sahibi arkadasın subaplar hakkında yazdıkları doğrudur , inanmayan yetkili servisten parca No sorabilir :)

benim araç 2013 ruhsatı elime alsam servisi arasam sibopları sorsam hem fiyatını hemde çelik olup olmadığını? bilirlermi acaba servistekiler

ciddi anlamda okuduklarınzı anlamamışsınız, sapla samanı siz karıştırdınız kanımca :rolleyes: ne EGR si, ne EGR olmaması, kim nerede bu motorlar ile ilgili böyle bir karşılaştırma yaptı. Anladığım konuya tam vakıf değilsiniz o yüzden ben sizin için biraz daha anlaşılır kılayım...

benim zaten a14net motor için birşey dediğim yok ve hiç bir noktada o motordan bahsetmedim... amacım sadece Astra J lerin bildiğim bir motorlu modelinde artık magnezyum alaşım subap kullanılmadığını kanıtlamaktı ve dedim ki, önceden magnezyum alaşımlı subaba sahip olan A16XER motorlar artık Z16xep ve Z16XER lerin subapları ile gelmektedir ve bununda kanıtı 2013 de database i yenilenen EPC4 servis parça katalog programıdır dedim. Artık Astra J nin 1.6 atmosferik A16XER motorları çelik subap ile gelmektedir, kanıtıda EPC4 dür, inanmayan gider servise Z16XEP in subap parça numarasına bakar, sonrada A16XER in subap parça nosuna bakar, bakalım OPEL bunlar için ne demiş :cool:

inşallah dediğiniz doğrudur benim araç 2013 j 1.6 edition 115 lik de:rakir:

Geri