- Konuyu Başlatan
1600 tl 10 taksit hayır benim motor kodu A16XER
senin motor 1,4 turbo 140 ps , benim motor 1,6 115 ps amosferik motor
oldugu için daha ucuz .
hmm anladım abi hayırlı uğurlu olsun inşallah sorunsuz binersin araca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1600 tl 10 taksit hayır benim motor kodu A16XER
senin motor 1,4 turbo 140 ps , benim motor 1,6 115 ps amosferik motor
oldugu için daha ucuz .
teşekkür ederim .senin arabada lpg de hayırlı olsun .umarım sende sıkıntısız binersin...hmm anladım abi hayırlı uğurlu olsun inşallah sorunsuz binersin araca
neyaptın sen hoparlör işini.ses sistemleri bölümünde yazdım ama görmedin sanırım. arka kapılar için hoparlör demiştin .baktınmı tesisat varmı? ben servise sordum tesisat yok dediler ve tek hoparlör fiyatı 168 tl ve artı işçilik . çok parahmm anladım abi hayırlı uğurlu olsun inşallah sorunsuz binersin araca
neyaptın sen hoparlör işini.ses sistemleri bölümünde yazdım ama görmedin sanırım. arka kapılar için hoparlör demiştin .baktınmı tesisat varmı? ben servise sordum tesisat yok dediler ve tek hoparlör fiyatı 168 tl ve artı işçilik . çok para
garanti konusunda sıkıntı olmaz takabiliyorsan tak gitsin.yok abi daha bakma fırsatım olmadı elimde 2 tane sony 13 cm hoporlör var onları takayım demiştim ama tesisat yoksa sıkıntılı tabi serviste çok pahalıymış ya peki tesisat var sa ben bunları taksam garanti konusunda bir sıkıntı olur mu ki acaba
garanti konusunda sıkıntı olmaz takabiliyorsan tak gitsin.
tesisat konusuna gelince enjoy larda tesisat çekili ama hoparlör yok dediler.bizimkilerde durum nedir bilmiyorum .servisi aradım ustalardan birisi tesisat var dedi digeri yok dedi.gözü karartıp söküp bakacagız anlaşılan .ama tesisat yoktur sanırım ,olsaydı hoparlörünü de koyarlardı.