Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Opel Astra j kasa yağmur sensörü ses geliyor nasıl giderilir.?
Merhaba arkadaşlar aracımın yağmur sensörünün olduğu yerden çıt çıt diye ses geliyor serviste değiştiler yine geliyor nasıl giderebiliriz sesi.? Yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam o kapak geçmeli şekilde takılıyor. Sağdan ve soldan dışa doğru çekerek çıkartabilirsiniz. Hatta çıkardıktan sonra içersine HGS etiketini takabilirsiniz (zaten o bölümdeki kare kare görünen alana takılması lazım). Kapakları açtıktan sonra içerde hareket eden bir parça varmı ona bakın hocam yoksa kapaklar ses yapıyor olabilir. Tekzen, Koçtaş gibi avmlerden temin edeceğiniz çift taraflı bant ile çözüm üretebilirsiniz. Aslında bu konuların uzmanı @ikra71 hocam. Kendisi sizi daha iyi yönlendirecektir.
aynı problem bende de var. aracım astra sedan. 2 gün önce sıfır aldım. ilk gün olmadı ama bugün ses gelmeye başladı. dikiz aynasının orda ön cama yapışık olan sanırım yağmur sensörünün bulunduğu plastikten geliyor ses. plastiğin köşeleri cama yapışık ama orta kısmında boşluk var. belki orası da cama tam yapışmalıydı bilemiyorum.
devam ederse servise göstericem. garanti kapsamında bir işlem yaparlar umarım.
aynı problem bende de var. aracım astra sedan. 2 gün önce sıfır aldım. ilk gün olmadı ama bugün ses gelmeye başladı. dikiz aynasının orda ön cama yapışık olan sanırım yağmur sensörünün bulunduğu plastikten geliyor ses. plastiğin köşeleri cama yapışık ama orta kısmında boşluk var. belki orası da cama tam yapışmalıydı bilemiyorum.
devam ederse servise göstericem. garanti kapsamında bir işlem yaparlar umarım.
Aracınız hayırlı olsun
Allah kaza bela vermesin
Servisin ilgilenmesi en doğrusu olur. Birkaç günlük araba trim sesleri günümüzdeki arabalarda hayli fazla oluyor. Servis çözer muhtemelen.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi