Opel Astra J 2013 aracıma Olgun Adana Landirenzo LPG taktırdım. Bu süreçte 8 defa Güven Otogaz Mersin servisine git gel yaptım. En sonuncusunu bugün yaşadım ve artık BIKTIM. Aracımı satıyorum. İlk önce araç otomatik olarak benzine geçiyordu. 3-4 defa gidip geldikten sonra onu düzelttiler. Daha sonra LPG parçaları su kaçırmaya başladı. Arabada zırt pırt su eksiliyordu. Garanti bitmesine 2 ay kala dirsekten kaynaklandığını söyleyip değiştirdiler. Fakat sorun devam etti. Tabi bu arada garantisi de bitti. En sonuncusunda bugün gittim ve regülatörün oksitlenme yaptığını tamamen değişmesi gerektiğini söyleyip 300 TL aldılar. Siz bunu 4 ay önce neden söylemediniz garanti kapsamında değişirdi, dediğimde ise o zaman bu sorun yoktu vs. dediler.
Sonuç olarak Olgun LPG Adana bayiisini aradım çünkü Mersin onlara bağlı. Telefondaki görevli hiçbir şey yapamayacaklarını garantinin bittiğini söyledi. Yani Landirenzo LPG kitinin ömrü 2 yıl arkadaşlar. Aldığıma taktırdığıma bin pişman oldum. İlk fırsatta aracımı satıp sıfır dizel veya az yakan benzinli bir araç alacağım.
Sonuç olarak Olgun LPG Adana bayiisini aradım çünkü Mersin onlara bağlı. Telefondaki görevli hiçbir şey yapamayacaklarını garantinin bittiğini söyledi. Yani Landirenzo LPG kitinin ömrü 2 yıl arkadaşlar. Aldığıma taktırdığıma bin pişman oldum. İlk fırsatta aracımı satıp sıfır dizel veya az yakan benzinli bir araç alacağım.