Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
OPEL ASTRA K 1.6 DİZEL OTOMATİK YOKUŞTA ÇEKİŞ PROBLEMİ
Üstadım genelde Şanzımanın Selenoid valflerinden Kaynaklanır. Şanzıman Yağını değiştirip tekrar kontrol edilmeli. 7 adet Selenoid takımı 13.000 Lira civarındadır.
Üstadım genelde Şanzımanın Selenoid valflerinden Kaynaklanır. Şanzıman Yağını değiştirip tekrar kontrol edilmeli. 7 adet Selenoid takımı 13.000 Lira civarındadır.
3e atmadan 2. viteste çıkmayı denedinizmi. Araç otomatikte yada manuel olarak 3. vitese erken aldığı için tork sorunu oluyor ve kararsızlık oluşuyor. Aracınız kmsi nedir? Kolay sorun çıkartacak bi şanzuman yok aracınızda.
3e atmadan 2. viteste çıkmayı denedinizmi. Araç otomatikte yada manuel olarak 3. vitese erken aldığı için tork sorunu oluyor ve kararsızlık oluşuyor. Aracınız kmsi nedir? Kolay sorun çıkartacak bi şanzuman yok aracınızda.
2. Viteste düz yolda giderken gaza yüklendiğimde 2500 devirden sonra filan aynı şekilde bunu 3 vitestede yapıyor fakat diğer viteslerde böyle bir problem yaşamıyorum ve bu viteslerde geçiş yaparken bazen sert geçiş yapıyor. Bunları bugün deneyerek fark ettim