- Konuyu Başlatan
Sadece kisalar icin bu fiyat hocam yüksek mı?sadece kısalar mı yoksa uzun+kısa fiyatı mı bu hocam ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadece kisalar icin bu fiyat hocam yüksek mı?sadece kısalar mı yoksa uzun+kısa fiyatı mı bu hocam ?
Daha önce sorduğunuz sorların hepsine çözüm buldum. İlgili yazıyı ekliyorum. Ama tam otursun orjinal kapağı değişmesin bozulmasın derseniz photon marka kullanmanızı tavsiye ederim.Herkese selamlar
Yaklaşık olarak 1 yıldan beri 2017 model astra hb kullanmaktayım. Aldığımda araç farlarinda sorun vardı ve komple sökümü gerekiyordu. Fakat is uzun diye kısa süreli icin yapıştırıcı ile yapistirmislardi ( gerci aylar oldu hala böyle kullanıyorum )
Uzun lafın kısası onceden kısa farlar yok gibiydi. Sis farıyla gidiyordum simdi nispeten daha iyi ama yetersiz. Led far ile değiştirmek istiyorum qma kapak kapanmaz diyorlar. Kisa ve uzun farlar için kapak kapanan hangi modeller vardir?
merhaba,Daha önce sorduğunuz sorların hepsine çözüm buldum. İlgili yazıyı ekliyorum. Ama tam otursun orjinal kapağı değişmesin bozulmasın derseniz photon marka kullanmanızı tavsiye ederim.
Eklediğim konuda fiyat belirli fakat şuan dolar vs. yükseldiği için fiyatta ve vergi oranında değişiklik yapılmış olabilir.
Uzun Gelen Led Xenon Far Kapağı Sorunu ? ( ÇÖZÜLDÜ )
Merhaba Beyler, Bu konuda herkesin genel bir sorunu var, malesef ki mevcut ölçüleri bilmeden sipariş verip güzel paralar harcayarak Farlarımıza LED taktırıyoruz, Daha sonradan bu konu dönüyor dolaşıyor bize ızdırap oluyor. Neden ? 1. Far kapağı açık kalıyor 2.Kapak açık olduğu için buğu...www.opelim.net
Merhabalar ürünün linki PHOTON tıklayıp görebilirsiniz. Bu seri ( Duo H10 SUN312) araçla tam uyumlu kapak açık kalmaz tam sığar. Bunun elbette daha üst iyi bir serisi çıkmıştır. 2 yıl oldu aracımı satalı ama alacaksanız bunu tavsiye ederim.merhaba,
Photon'un hangi serisi olduğunu yazabilir misin? hatta linki varsa çok sevinirim.
Exclusive modeli artık satılmıyor sanırım, lakin ısınma olayı beni düşündürüyor. ledleri açtıktan 5 dk sonra soğutucu bölümüne dokunmaya kalksam heralde elim yanar. Bu ısınmadan dolayı zamanla led'in bozulması dışında başka bir sorun oluşurmu onu merak ediyorum.Photon Mileston Edition Exclusive H7 Serisini kullandım...Bir süre sonra hata veriyor ve farlardan birinde bende kısılmalar oldu...Kapaklar kapanıyor...Çok fazla ısınıyor...Bizim farlar mercekli ve dar alan olduğunda fazla ısınıp arıza verdiğini düşünüyorum...