opel astra sedan 1.4--- 1.6 gaz tüketimi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ayna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ayna

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar arabalardan pek anlamıyorum o yüzden size danışmak istedim.opel astra seda almayı düşünüyorum.merak ettiğim soru şu:
1.4 140hp ye tüp taktırdığımda 100 km ne kadar yakar?
1.6 115hp ye tüp taktırdığımda 100 km ne kadar yakar?

benim için az yakması önemli sizin öneriniz nedir acaba?

Ynt: opel astra sedan 1.4--- 1.6 gaz tüketimi?

Bence tüp yerine direk dizel araç almanız.

Henüz almadıysanız bende dizel araç öneririm size. Her şekilde hem az yakarsınız hemde aracınızın orjinalliği korunmuş olur.

Tüp dizelden daha az yakmaz mı?
benzin ile dizel arasında 12000tl oynuyor?
arkadaşlar bide edition bussines sport cosmo bunların farkı nedir acaba?

1.3 dizel uygun kullanımla inanılmaz ekonomik bir arabadır o yüzden en kötü şartlarda bile LPG ile kafa kafaya gelecektir. Donanımsal farklılıklar ise bayağı fazla, örneğin Sport ve üstünde otomatik klima varken, Edition ve Business modellerinde CD400 ve USB girişi yok. Mümkünse en azından sport almanızı tavsiye ederim ancak bir Business'ta işinizi görecektir.

GNSpower link' Alıntı:
1.3 dizel uygun kullanımla inanılmaz ekonomik bir arabadır o yüzden en kötü şartlarda bile LPG ile kafa kafaya gelecektir. Donanımsal farklılıklar ise bayağı fazla, örneğin Sport ve üstünde otomatik klima varken, Edition ve Business modellerinde CD400 ve USB girişi yok. Mümkünse en azından sport almanızı tavsiye ederim ancak bir Business'ta işinizi görecektir.

1.3 dizel sport 61.869 tl buna gücüm yetmez malesef. ama 1.3 edition var 56.764 tl bu bile fazla bana.
1.3 dizel yakıt tüketimi ve 1.6 nın gaz tüketimi sizce sayısal ifade etmek gerekirse ne kadardır?

1.3 editiona ne dersiniz? sporttan eksikleri nelerdir?

Otomatik klima, CD 400 (7 hoparlör), USB girişi, deri kaplı direksiyon, elektronik park freni, yokuş kalkış desteği, sis farları, led gündüz farları, alaşımlı jantlar ilk aklıma gelen eksikler.

Geri