opel astra sedan 1.4--- 1.6 gaz tüketimi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ayna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: opel astra sedan 1.4--- 1.6 gaz tüketimi?

ayna link' Alıntı:
Yeni Astra Sedan 1.3 Dizel 95 HP Edition       56.764

Yeni Astra Sedan 1.3 Business MT Business   58.264

Yeni Astra Sedan 1.3 Dizel 95 HP Sport         61.869

Yeni Astra Sedan 1.3 Dizel 95 HP Cosmo       67.088

buda benzinli fiyatı(benzinli baya ucuz ama çok oynuyor fiyat farkı)

Yeni Astra Sedan 1.6 115 HP Edition            44.865

sizce hangisi daha mantıklı?
2014'e girince sıfır 2013 araçlarının mı fiyatları düşer?

Fiyatlar tabiki duser ama ozamanda istediginiz renk ve donanimda arac bulamayabilirsiniz

Nacizane onerim oncelikle butcenizi belirlemeniz ve bu butce isiginda arstirmanizi yapmaniz. Edition 1.6 ile dizel sport arasinda yaklasik 17 bin fark var cunku

OGOKTAS link' Alıntı:
Fiyatlar tabiki duser ama ozamanda istediginiz renk ve donanimda arac bulamayabilirsiniz

Nacizane onerim oncelikle butcenizi belirlemeniz ve bu butce isiginda arstirmanizi yapmaniz. Edition 1.6 ile dizel sport arasinda yaklasik 17 bin fark var cunku
örneğin 1.6 aldım ve tüp taktırdım diyelim 1.3 dizel yakıt miktarı kadar iner mi yakıt tüketi mi?

Dizelle kafa kafaya hatta daha az bile olabilir!

yavuzozkan link' Alıntı:
Dizelle kafa kafaya hatta daha az bile olabilir!
eğer öyle ise benzinliyide düşünebilirim.bu tüp olayı tüm giderlerle birlikte kaç tl tutuyor acaba? bide bunun çeşitleri var hiç anlamıyorum.

Forumda detaylı olarak konuşuldu! LPG bölümünü bir inceleyin isterseniz

Tüp fiyatı değişiyor 2 3 4bin tl gibi civarlarda dolanıyor.Tabi marka kalite yapılan işlem ustalık bunlar önemli etkenler.Ama denildiği gibi bütçenizi belirleyin önce sonra karar verin.Dizellerde sporta kadar 2şer bin tl farkla çıkıyor.Edition alana kadar bluetooth 17'jant cd400 ön sis farlı business almak daha mantıklı olur tabiki.Ayrıca fiyatı siteden baktığınızın 2-3-4 bin altı olarak baz alın genelde :)

albertxx link' Alıntı:
Tüp fiyatı değişiyor 2 3 4bin tl gibi civarlarda dolanıyor.Tabi marka kalite yapılan işlem ustalık bunlar önemli etkenler.Ama denildiği gibi bütçenizi belirleyin önce sonra karar verin.Dizellerde sporta kadar 2şer bin tl farkla çıkıyor.Edition alana kadar bluetooth 17'jant cd400 ön sis farlı business almak daha mantıklı olur tabiki.Ayrıca fiyatı siteden baktığınızın 2-3-4 bin altı olarak baz alın genelde :)

editionda 17 jant yok mu?
bide benim yazdığım kampanyalı fiyatlarıydı bunlarında altına düşüyor mu 2-3-4 milyar?

CD 400 un normal ekrani o.

Geri