Çıkıntı var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma yeni katildigim icin uye arsivinde tanitmam gerektigini bilmiyordum uyardigin icin sagol...
Ben honda civic i ekonomik bilirdim yakit bakimindan ama honda sehir ici 10lt iken opel 8.6 hatta easytronic 8.4 gozukuyor...Honda civic ile Astra Sedan arasinda kalmistim bu yakit olayi iyi geldi + Honda civicten baya fazla aksesuar olmasina ragmen 5 6 bin TL daha ucuza geldi.
Bu arada grafik ekran da arka renk turuncu olarak veya arka siyah yazilar turuncu olarak gozukuyor baska secenek yok herhalde dimi. Renkli ekran olsa daha bi guzel olacakti hem buyukluk hem gorunus hem kullanim acisindan ama sirf onun icinde cosmo pakete 5000TL fazla vermek akil kari degil gibi geldi acaba renkli ekran orijinal olarak taktirilirsa ne kadara mal oluyo ve eskisi satilabiliyormu bilginiz varmi?
Akilli anahtarin fiyati ve + ozellikleri nelerdir?
ve CD30 un CD40 tan farki nedir 6 CD calar harici Ses kalitesinde cokmu fark var acaba? Bu arada elegance modellerde AUX girisi var mi?
Forum da konu acar acmaz cevaplar gelmeye basladi sanirim dogru yerdeyim herturlu yardimi alabilicem burdan.Arabayi secmeden uye olmadan oncede bazi aklima takilan konularda forumdan bilgi arastirmasi yapmistim. Cevap veren herkese tesekkurler.