Opel Astra Sedan 111.yıl 1.3 Cdti - Siyah ...Opelim.net üyelerine teşekkürler...

hayırlı olsun şimdiden siyah astra sedanı farklı gösteriyorrr 1 yada 2 numara cam filmi ile tamam
Allah haza bela vermesin

cam filmi demişken 1 mi 2 mi sizce fikir alim ben bugün 1 diye sipariş verdim ama çarşamba takılacak değiştirebilirim hangisi daha yakışıklı olur tecrübeli arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim...Bu arada iyi dilekleriniz için teşekkür ederim...

cam filmi demişken 1 mi 2 mi sizce fikir alim ben bugün 1 diye sipariş verdim ama çarşamba takılacak değiştirebilirim hangisi daha yakışıklı olur tecrübeli arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim...Bu arada iyi dilekleriniz için teşekkür ederim...

Markadan markaya değişiyor o, kimi markada açık olıyor, kimi markada koyu kaçıyor. Kişisel fikrim, hiç taktırmayın, polistir muayenedir falan aklınızda soru işareti kalıp başınız ağrımasın, forumda bir çok arkadaş var filmden ceza yiyen.
Ama siyah araç filmle çok yakışıklı duruyor o ayrı.

Aracınız hayırlı olsun, her daim ilk günkü keyifle kullanasınız.

Film takacaksan aracının da siyah olmasından dolayı 1 numara yeterli olurr

hay barmağınızı eşek arısı soksun.kartel değil karteR :D hayırlı olsunnn...

KARTERRRR 1 numara cehenedemden çıkan cılgın türk :p

Hayırlı uğurlu olsun asker dönüşü bende isiyorum...

KARTERRRR 1 numara cehenedemden çıkan cılgın türk :p

Hayırlı uğurlu olsun asker dönüşü bende isiyorum...
Askerlik dönüşünde araya hatırlı dostları sokup, sana özel, kamuflaj desenli, özel imalat bir Astra yaptırırız.

HAyırlı olsun . Bu arada Murat Abi askerlik ne zaman . saygıalr.

hayırlı olsun..güle güle binin...filme bence gerek yok...

Geri