Opel Astra Sedan

Bu konuda yazılmış bir çok yorum var .Siteyi incelerseniz göreceksiniz.Yorumlara göre ise 1,4 motorların şehiriçinde 1,6 lara göre daha çok yaktığı, uzun yolda ise hemen hemen aynı yakıtı tükettiğidir.Bence alacaksanız 1,6 yı tercih edin hem ileride lpgye geçme düşünceniz doğabilir.

1.6 benzinli alıp lpg taktırırım derseniz bilemem. ama 1.6 benzinliyle 1.3 dizel arasında uçurum var yakıt ekonomisi olarak. biz 1.6 benzinli astradan inip 1.3 dizel astraya binince çok şükür dedik. acaip ekonomik çünkü. konfor olarak gayet güzel. fakat araca alışman gerek. alıştıkça zevk verir 1.3 dizel. ben 2008 model aldım.çok şükür hiçbir problemi yok.hiçbir sorunda çıkarmadı. şu anda 48 bin km de. ve bence 1.3 dizel kesinlikle yeterli.hele bu devirde

Evet çok ekonomik...

Son düzenleme:
bende 26.01.2010 da siyah astra sedan 2008 model enjoy spor paket 15 000 km aldım bana toplam ocak vergiside bana ait olmak üzere 29 bine geldi ama araba çok temiz bir tane çizik bile yok 2 hafta öncede tüp taktırdım brc marka 300 km yol yaptım 48 milyona gayet iyi bence yakıt sarfiyatı ş.içi ş.dışı karışıktır sizce nasıl????

arkadaşlar bir şey daha sorucam astra sedan 1.6 nın çekişi bana çok iyi gelmedi sanki hiç 115 beygir degil gibi bundan önce 97 scort binmiştim sanki onunki daha iyimi nee

1,3 astra dizel motoru oldukça yeterli .ben de honda crv vardı. van mrerkezde 14 Lt ye yakın yakıyordu. benzin zammından sonra hemen elden çıkardım. bundan sonra da bu vergilerden dolayı büyük hacimli araç tercih etmem.

merhaba tarık benim 2010 model astra sedan 1.3 enjoy elengance paket bir arabam var. Ben de senin gibi almadan önce çok araştırdım. Almak istediğim araba aile arabası olsun bagajı geniş olsun istedim. İlk önce jetta bakmıştım. Fakat astrayı inceleyince ve kullanmaya başlayınca ne denli iyi bir seçim yaptığıma karar verdim. Umarım sen de memnun kalırsın.

merhaba tarık benim 2010 model astra sedan 1.3 enjoy elengance paket bir arabam var. Ben de senin gibi almadan önce çok araştırdım. Almak istediğim araba aile arabası olsun bagajı geniş olsun istedim. Ilk önce jetta bakmıştım. Fakat astrayı inceleyince ve kullanmaya başlayınca ne denli iyi bir seçim yaptığıma karar verdim. Umarım sen de memnun kalırsın.

evet çok güzel bir araç

Cenk benim arabada seninkiyle aynı özellikleri taşıyor:) 1.3 Enjoy

Geri