Opel Astra Yakında Motor Yağ Değişimi Hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hasip

$value="Opelim.Net";
Yönetici
Genel Başkan
03-Afyonkarahisar
Siteyi ziyaret et
ZDZ0Ak.jpg
Günümüzde elektronik sistemleri en iyi kullanan firmalardan birisi olan opel astra bu sistemi aktifleyerek aracımızın bakım zamanını kaçırmamamızı amaçlamıştır. Kısacası aracımızın yağ bakımı zamanı gelmiştir. Aracımızı servise götürmemiz gerekiyor.

ZDZ0Ak.jpg
Günümüzde elektronik sistemleri en iyi kullanan firmalardan birisi olan opel astra bu sistemi aktifleyerek aracımızın bakım zamanını kaçırmamamızı amaçlamıştır. Kısacası aracımızın yağ bakımı zamanı gelmiştir. Aracımızı servise götürmemiz gerekiyor.
Slmlar aracı 15 000 de getirindemişlerdi ama5000 de diyor lambası Nasıl düzeltebilirim

Merhabalar
Aracın yağ seviyesinden eminseniz kendiniz düzeltebilirsiniz.
Sinyal kolundaki menü tuşu ile araç bilgileri menüsüne ulaşın ve oklar ile yağ ömrü bilgisine ulaşarak set tuşu ile de sıfırlama yapabilirsiniz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Merhabalar
Sinyal kolundaki menü tuşu ile araç bilgileri menüsüne ulaşın ve oklar ile yağ ömrü bilgisine ulaşarak set tuşu ile de sıfırlama yapabilirsiniz.

Merhabalar

Ayni sorun bende de var ama fabrikanın verdiği şifreyi istiyor o sifrwyide kaybettim nasil bulabilirim o sifreyi

Ayni sorun bende de var ama fabrikanın verdiği şifreyi istiyor o sifrwyide kaybettim nasil bulabilirim o sifreyi

Şifre ile ilgili bir bilgim Yok maalesef daha önce böyle bir konuya denk gelmedim sanirim
Şifreyi size vermişler ise servislerden ulaşabilirsiniz sanirim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yıllık bakımını Nisan gibi yaptırmayı planlıyordum ama dün yağ değişimi uyarısı geldi..Her çalıştırmamda sıksık biplemesi insanı sinir ediyor...Sonra sıfırlamayı denedim ne hikmetse sıfırlanmadı..Yarım Kontakta,Menü tuşuna basıp koldaki ok işaretleri ile Kalan yağ ömrü bölümüne gelip Ok(Set/clr) tuşuna basıp Yes e gelip ok(set/clr) tuşuna basarken aynı anda frene bir müddet basınca sıfırladı..Haberiniz olsun...
Yarım Kontak-Menü-Yağ Değişimi Ömrü-Yes-Ok+Fren(Bir müddet)...

Geri