opel astra

YAŞAM TARZIM

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
2004 model opel astra 1.6 16v arabam var 180 km/h geçmiyo devırde 5000 de duruyo bunun sebebi ne olabilir

2004 model opel astra 1.6 16v arabam var 180 km/h geçmiyo devırde 5000 de duruyo bunun sebebi ne olabilir

astra g ve 180 km!
sorun araçta değil sizde. verilmiş sadakanız varmış hala forumda yazışabiliyorsunuz. astra g ile 180 i geçmeyi düşünüyorsanız sadaka vermeyi bırakın.

astra g ve 180 km!
sorun araçta değil sizde. verilmiş sadakanız varmış hala forumda yazışabiliyorsunuz. astra g ile 180 i geçmeyi düşünüyorsanız sadaka vermeyi bırakın.

araçta bir problem var astra g yi neden küçük gördünüz anlamadım astra ve 180km! bilinçli bir sürücü nerede hız yapıp yapamayacağını bilir bu yüzden araç sahibini aşağılamak yerine soruna yönelin lütfen

Hocam bence sorun yok, benimki de (2001 astra g) lpg de 190 goruyor dahasi yok, benzinle belki 195 olur. Yol uygunsa (4-5 seritli virajsiz otoyol mesela) 180 km bakimli bir astra g icin tehlikeli bir hiz degil millet palio ile cikiyor o hizlara, tabi hizi surdurmemek lazim.

son hızı teknik verilerine göre 188 km aracın daha ne istiyorsunuz. 2 tur kadran mı çevirsin. 1.6 16v 100 bg'lik atmosferik motorlu araç.

2004 astra demiş arkadaş ama g mi h mı bilemedim. 180 km/s gayet güzel bi hız yol hafif eğimli olursa 190-195 leri görür. onun dışında 11 yaşındaki arabadan da fazlasını beklememek lazım. ille son hız artsın diyorsanız aracın genel durumu hakkında bilgi vermeniz. km kaçta yağ yakma eksiltme varmı baskınız ne durumda araç lpglimi benzinlimi vs vs

Hocam bence sorun yok, benimki de (2001 astra g) lpg de 190 goruyor dahasi yok, benzinle belki 195 olur. Yol uygunsa (4-5 seritli virajsiz otoyol mesela) 180 km bakimli bir astra g icin tehlikeli bir hiz degil millet palio ile cikiyor o hizlara, tabi hizi surdurmemek lazim.

190 km hız tehlikeli değilmi :D
siz hiç 190' yada 180'le duvara çarpan focusu izlediniz mi ?
konserve kutusu gibi olur. içinden cıbızla çıkartırlar adamı.
ayrıca 190 km gibi bir hıza çıkarsa astra eğimli yolda ortalama deviri 5500 civarı olur. valtek enjektöre sahip bir lpg sisteminde bu devirlerde zaten benzin takviyesi olur. yani benzin gazla alakası olmaz o hızlarda.
siz yinede çıkmayın o hızlara . he bana sorarsanız hiçmi yapmıyorsun yapıyorum ama 1 2 dakikalık mevzu. acil kan ihtiyacı yok gideceğim yerde...

190 km hız tehlikeli değilmi :D
siz hiç 190' yada 180'le duvara çarpan focusu izlediniz mi ?
konserve kutusu gibi olur. içinden cıbızla çıkartırlar adamı.
ayrıca 190 km gibi bir hıza çıkarsa astra eğimli yolda ortalama deviri 5500 civarı olur. valtek enjektöre sahip bir lpg sisteminde bu devirlerde zaten benzin takviyesi olur. yani benzin gazla alakası olmaz o hızlarda.
siz yinede çıkmayın o hızlara . he bana sorarsanız hiçmi yapmıyorsun yapıyorum ama 1 2 dakikalık mevzu. acil kan ihtiyacı yok gideceğim yerde...

Kardes olmek icin ille de 180 190 cikmaya gerek yok, olumcul kazalarin cogu sehir ici 40-50 km hizda gerceklesiyor istatistiklere gore, ha burdan hiz iyi birsey dedigim sonucuna varma. dikkat ettiysen hizi surdurmemek lazim demistim, yolunu bulursam hic acimam basarim :)

bakımlarınıda neler degıstı?
bujıler olabılır
buyuk ıhtımal gaz kelebegı temızlık ıster manıfolt sokulup temızlenmek ıster soncta aractada km yapılmıstr sonucta 2004 model baskı balata ne durumda? hepsı bı etken

Geri