Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hmm otobanda 200 210 km/h çıkıyodu ama şimdi çıkmıyo ustaya götürdüm baskı balata değişecek dedi oda 1 bin tl falan tutar dedi baska bi ustaya götürdüm oda hafif kaçırıyo dedi değiştirmeye gerek yok dedi hızlanmaması başka bişeyden dedi kafam karıştı
arkadaşın aracını astra g zannettiğimden bu şekilde yazdım. h kasayı sürmedim ama astra g yüksek hızlarda stabil bir araç değil. 180 km hız bence astra ya göre çok fazla. gerçi bütün araçlar için çok yüksek bir hız ama astra g için bence tehlikeli bir hız. (5 senedir kullanıyorum) astra g, vectra b-c, ınsignia 1.6t, jetta1.2t, passat 1.4t gibi araçlarda 150 - 160 km hızları deneyimlemişliğim var. 180 civarına hiç çıkmadım ama bu hızlarda astra hızlı gittiğini en çok hissettiren araç oldu. yüksek hızda güven veren araç değil bana göre. 80-90 km lerde Hyundai accent era gibi modellerin dönemediği virajlarda astra g çizgiyi kaybetmeden rahatlıkla dönüyor. bu hızlarda yol tutuş iyi fakat hız yükseldikçe stabilite kayboluyor. 180 km hızı astra ile yapıp kaza yapmıyorsanız verilmiş sadakanız varmış allah korumuş ta daha fazla hızlanmamış araç. sadaka vermeyi bırakırsa güvenlik duvarı da kalkacak ve daha hızlı gidebilecek
Türkiye nin yollarında bu hızlar yasal değil zaten yollarımız bu hızlara uygun değil. aracım bayır çıkmıyor bayılıyor dese neden olabileceğine dair fikir yazarım fakat 180 i geçemiyor diyene ne yazılır ki.
HUAWEI MT1-U06 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
... sadaka vermeyi bırakırsa güvenlik duvarı da kalkacak ve daha hızlı gidebilecek
... aracım bayır çıkmıyor bayılıyor dese neden olabileceğine dair fikir yazarım fakat 180 i geçemiyor diyene ne yazılır ki.
Forumda genel olarak bu yapiliyor, adam aracindaki bir sorundan bahsediyor, biz kalkip hiz yapmanin tehlikelerinden filan bahsediyoruz. Yani adam dememis ki "hiz yapma konusunda ne dusunuyorsunuz?" Aradan cimbizla laf cekip polemik yaratmanin problemin cozumune hic bir katkisi yok. NOT; BU SOZUM KİMSEYİ HEDEF ALMİYOR KİMSE SOZLERİMİ BİREYSELLESTİRMESİN, BEN DAHİL HEPİMİZ İCİN SOYLUYORUM. Saygilar