Opel Aura büyülüyecek

yılmaz85

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Opel yeni modeli Aura’yı 2008 Cenevre otomobil fuarında tanıtmaya hazırlanıyor.

Aslında Aura için yeni Vectra demek daha doğru olur çünkü artık Opel ürün gamında Vectra isimli bir model bulunmayacak. Aura ismiyle D segmentinde Opeli temsil edecek olan yeni model için Vectra’nın tasarım çizgilerini bir adım daha ileriye taşimış demek yanlış olmaz. Aslında herkes Aura’nın çok daha cesur bir yüze sahip olmasını, en azından yeni Ford Mondeo kadar sıra dışı ve keskin hatlara sahip olmasını beklerken Aura yumuşak çizgileriyle dinamik tasarım anlayışını benimsemiş olarak karşımıza çıktı. Arka tasarımında ise ön tasarıma nazaran çok daha büyük değişikliklere gidilmiş. Opel’in şimdiye kadar sedan modellerinde hiç görmediğimiz bir formda, yüksek yapılı ve sportif çizgileriyle göze çarpıyor.
İçerisinde kullanılan malzemelerin kalitesi ise bu sınıfta km taşı olabilecek cinsten olması bekleniyor. Elektronik olarak ayarlanabilen süspansiyon sistemiyle donatılmış otomobil opsiyonel olarak dört çeker sistemine de sahip olacak. Oldukça geniş olan iç mekanda kırmızı ışıklandırmalı gösterge paneli ile Audi modellerini hatırlatan otomobil, oldukça fazla olan standart donanımının dışında oldukça kabarık bir opsiyon listesine sahip olacak.

http://arabam.e-kolay.net/haber.aspx?HID=1&PID=681&haberID=281498

Vectra ismi daha güzeldi. Ne diye böyle bir değişikliğe gidildi acaba? Bakalım nasıl bir araç olacak.

bence de vectra çok güzel yakışıyodu.... başka isim yapmaları çok yanlış olmuş...

Vectra isminin değişmesine bende üzüldüm açıkçası.Sık sık değişmeyen kasa isimleri bence bir firmanın prestijlerinden birisi.'89 yılından beri değişmeyen Vectra ismini keşke yine değiştirmeden devam etselerdi aynen Golf gibi..:(

rezillik başka birşey değil Vectra ismi değiştirilirmi Aura nasıl bir isim Vectranın yanında isim estetiği yok yazıklar olsun

Avustralya da Aura olabilir.
Ama ben,Avrupada Aura olmayacağı düşüncesindeyim.

ascona dan vectraya alisildiysa, aura yada alisir

AMMA
aura auris e cok benziyor isim olarak..

vectra daha iyiydi be ama buna alışınca belkide vectra ismini beyenmicez. nankörüz biraz :)

Eğer bu standart ve opsiyon listeleri doğruysa bence çok güzel bir araç olacak

Geri