Merhaba arkadaşlar opelin büyüklere özel teklif kampanyası var. Eurorepar kullaniyorlarmis bu markayı duymadım. Bilgi verebilir misiniz? Servise götüreceğim ona göre
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkür ederim sağolunGmden çıktığından beri opel artık europar kullanıyor. Ben kullanmadım fakat eski kalitesi yok güven vermiyor diyenler var. Aslında kullandıkları parçalrı ve kaliteii yağ fiyatını karşılaştırıp arada ne kadar fark var buna göre değerlendirmek gerekir.
Not: Reklamda yaz dönemi diye belirtilmiş.
Teşekkür ederim bu iyi olduBen ilk defa GM harici Eurorepar marka fren balatası kullandım. 2500km oldu hiçbir şikayetim yok gayet iyi, şimdilik tavsiye ederim
Ben başka firmada yaptırıyorum hocam İstanbul'da. Yağ konusunda eskiden GM zorunluydu ancak PSA dan sonra firmalara bırakıldı sanırım... Ekstra müşteri başka yağ isterse faturanın en altına işleniyordu müşteri isteğidir diye...Ben 2 yıldır bu kampanyadan yararlanıyorum. İstanbulda Opel Gerçek bayisinde bakımlar yapılıyor. Kullanılan parçalarda hiçbir sorun çıkmadı. Yağ olarak varil falan değil normal ambalajında dexos 2 onaylı mobil 5w30 kullanılıyor. Yağ filtreleri gm marka. Polen ve hava filtreleri ise eurorepar marka. Zaten serviste bakım yaptırınca otomatikman garanti altındasınız. 700 tl gayet iyi fiyat zaten parçaları dışardan alıp özel serviste yaptırsan da aynı rakamı veriyorsun.