Opel buyuklere ozel teklif

Teşekkür ederim dostlar cevaplarınız için 🙋🏼‍♂️

• Beğen
Tepkiler: garbis
Geçen yetkili servise uğramıştım. Bana bir tane gm logolu, bir tane de opel logolu hava filtresi verdiler. (İkisi de orjinal opel ürünü, biri psa öncesi, diğeri psa sonrası)

Gm logolu filtre yaklaşık diğerinin 3 katı ağırlıktaydı. Mazlemenin ağırlığıyla yaptığı filtrelemenin bir ilgisi olmayabilir tabi ki ama yeni orjinal ürünlere eski gm'ler kadar güven duyamıyorum nedense.

Bir de yine yetkili servis çalışanlarından aldığım bilgiye göre piyasada orjinal filtrelerin, orjinalinden çok zor ayırt edilebilen çakmaları da mevcutmuş.

Kime güveneceğimizi şaşırdık, daha da şaşıracağız gibi görünüyor. Geçen aldığım mann filtrelerin kutuları üzerinde tespit ettiğim farklılıklar da beni biraz işkillendirmişti.

Sahte üründe ana hedef orjinale benzetme çabası olacağından, sahte ürünün en iyisinden bile bir hayır gelmeyeceğini düşünüyorum.

Sahte ürünlerden korunmak adına artık filtron, wunder gibi yerli markaları kullanmayı düşünmeye başladım. Onların da sahteleri yoktur herhalde.

Bu arada ekleme yapayım. Ben tm düşüneyim deyip kapattıktan sonra yetkili servis beni aradı 969 liraya düşürdüler fiyatı yağ GM, filtreler europear olarak. Yani demem o ki düşünen varsa servisten fiyat alsınlar. 1 gün bekleyin. İndirim yapabilirler müşteriye özel.

Ben bugün fiyat aldım. 1800₺ GM yağ, Eurorepar filtre olacak şekilde. OPEL ÖZTEK ÇEKMEKÖY / İSTANBUL Bayii

Ben ilk defa GM harici Eurorepar marka fren balatası kullandım. 2500km oldu hiçbir şikayetim yok gayet iyi, şimdilik tavsiye ederim:)
Şuan 15.000km oldu hala tık yok maşallah diyelim.

Geri