valla fena değil araç.ama o ön tampon çok çirkin ben bu arabayı alsam hemen lpg çakarım hem 2.0 turbo hem 4x4. nasıl yetiştirceksin benzin
bir rus atasözü der ki : ''Zen iztiyor duj verecek o zaman 100 dolar''
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla fena değil araç.ama o ön tampon çok çirkin ben bu arabayı alsam hemen lpg çakarım hem 2.0 turbo hem 4x4. nasıl yetiştirceksin benzin
bir rus atasözü der ki : ''Zen iztiyor duj verecek o zaman 100 dolar''
klasik olup olmaması önemli değil, çok fanı var bu aracın, mesela ben lpg taktırmıyorum arabanın içine etmemek için.keşke bi latin amerika ülkesinde olsak dujumu mazotla alıp elimizi benzinle yıkarız.Hanım ablayada 10 dolar bahşiş çakarız. 6.45ci alıp lpg takarsan gülerler adama ama 94 model aracı (ki klasik değil birşey değil) benzinle kullanmak çok mantıksız(Türkiyede)
klasik olup olmaması önemli değil, çok fanı var bu aracın, mesela ben lpg taktırmıyorum arabanın içine etmemek için.
İstediği kadar modifiye etsin etsin Eylül ayı için de olmasına karşın aracın lastikleri kar lastiği lastik almaya parası yok
yok Çağrı'cım neden alınayım senin fikrindir saygı duyarım ,bilmiyorum lpg bana hep araçları bozuyor,sorunlar çıkarıyor gibi geliyor ya da ben sadece hafta sonları kullandığım için lpg taktırmıyorumdur nedenini bilemiyorum açıkçası,hergün kullansam fikrim değişebilirdi belki deCengiz abim araban zaten yaşlı.İçine etmekten kastın ne ? Artık turbo araçlara yağlama olayı için güzel lpg kitleri takıyorlar...Keşke abim altımızda 2013 model 3000cc 4000cc turbolu arabalar olsa.depoyu 40 tl ye doldursakda binsek.Ama yaşlı araca benzinle binmek bana mantıklı gelmiyor Türkiyede.Şahsi görüşüm canım abicim.Lütfen alınmayın...