3 Ara 2012 #51 metin_7 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Şub 2011 Mesajlar 1,176 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et hocam uzuldum aracınızı satmanıza ınsan kendınden bırseyler katınca elın adamına veresı gelmıyor haklısınız ama tek duam sıze allah sıze daha ıyılerını nasıp etsın.
hocam uzuldum aracınızı satmanıza ınsan kendınden bırseyler katınca elın adamına veresı gelmıyor haklısınız ama tek duam sıze allah sıze daha ıyılerını nasıp etsın.
3 Ara 2012 Konuyu Başlatan #52 baymustang Organizasyon Sorumlusu Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Eki 2006 Mesajlar 3,426 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 39 Siteyi ziyaret et aracı babama sattım
3 Ara 2012 #53 BURAK53 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Kas 2006 Mesajlar 15,652 Tepkime puanı 2 Puanları 0 Yaş 40 www.facebook.com hacı yenı poreje yaparsın sen yakındır
3 Ara 2012 Konuyu Başlatan #54 baymustang Organizasyon Sorumlusu Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Eki 2006 Mesajlar 3,426 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 39 Siteyi ziyaret et inan dayanamıyorum kardeşim.
3 Ara 2012 #55 Mst Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Eyl 2012 Mesajlar 1,950 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 41 Siteyi ziyaret et Neyseki yabancıya gitmemiş, özledikce hasret giderebilirsin.
3 Ara 2012 Konuyu Başlatan #56 baymustang Organizasyon Sorumlusu Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Eki 2006 Mesajlar 3,426 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 39 Siteyi ziyaret et Mst' Alıntı: Neyseki yabancıya gitmemiş, özledikce hasret giderebilirsin. Genişletmek için tıkla ... hacıya bak jant yapmış demişler babam aradı olm ne varsa sök şunları herkesin gözü üzerimde kaza yapıp duruyorum dedi. bi egsoz, marşbiyeller, bide yazılım duruyor muayene istasyonuna gitmiş arkadan bir duman atmış bizim velet adamlar demiş motor yağ yakıyor diye babam beri arıyor olm bune yaw araba yanıyor dedi bende tabii baba az yaksın diye deyincemevzu kapandı
Mst' Alıntı: Neyseki yabancıya gitmemiş, özledikce hasret giderebilirsin. Genişletmek için tıkla ... hacıya bak jant yapmış demişler babam aradı olm ne varsa sök şunları herkesin gözü üzerimde kaza yapıp duruyorum dedi. bi egsoz, marşbiyeller, bide yazılım duruyor muayene istasyonuna gitmiş arkadan bir duman atmış bizim velet adamlar demiş motor yağ yakıyor diye babam beri arıyor olm bune yaw araba yanıyor dedi bende tabii baba az yaksın diye deyincemevzu kapandı