- Konuyu Başlatan
arkadaşlar evet arabam otomatik vites ve 75 beygir gücünde ve bu rakamlar arabamın boşken yaptığı rakamlar...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
finemre' Alıntı:Nasıl kmde 300 mü? Ben de 2000 model 1.2 almayı düşünüyorum. 160-200bin arası olması gerekiyor. Nasıl olur???? 1 depoyla 700km gidiyoruz diyorlar....Siz 400km mi yapıyorsunuz!!!
pzeronero' Alıntı:eger kullanımda bir yanlışlık yoksa, sürekli 2-3. vites ve de tam gaz gitmiyorsanız yada sürekli 5 kişi ile sehiriçinde dolaşmıyorsanız bu degerler çok fazla ? bende 1.2 kullanıcısıyım, şehiriçinde en fazla (yaklaşık)0,220 ytl (8 lt/100 km) tuketiyorum (üstteki gibi şartlarda).0,300 ytl tuketmen için :benzini 2,76 ytl den hesaplarsak, şehiriçinde yaklaşık 11 lt/100 km tuketmen gerekir, 1.2 için ise bu rakamlar çok fazla
selcukreis035' Alıntı:abi kafanız mı iyi ya 1.2 motor lpg takılır zaten o ne yakıyo ki onun dışında bende motor verimi zaten düşük bence iyice düşürür