Opel corsa 1.3 cdti soğukken gelen ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan redstreak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gaz vermediyseniz, rolanti dalgalandı,
Hava emiş sesi geldi.
Normal bunlar.

Ses normal sesi. Lakin yüksekliğini, buradan söylemeyiz, bilgisayarın sesini kendimiz ayarlıyoruz. Km sini bilmiyorum birde zincir sesi var, normal sayabilirsin, ses seviyesi normal ise. Aracın bakım durumu, kmsi, en sonki bakımı ve kullanılan yağ gibi bilgiler verirsen, daha doğru yorum yapılabilinir.

Teşekkürler cevabınız için öncelikle. Araç 110 bin km'de en son bakımı 2 hafta önce yapıldı kullanılan yağı bilmiyorum açıkçası. Duyduğunuz zincir sesini kastetmiştim ben ısınınca çıkmıyor o ses.

Teşekkürler cevabınız için öncelikle. Araç 110 bin km'de en son bakımı 2 hafta önce yapıldı kullanılan yağı bilmiyorum açıkçası. Duyduğunuz zincir sesini kastetmiştim ben ısınınca çıkmıyor o ses.

Yağı bilmiyorsanız, değiştirdiğiniz yere sorun veya gidin hemen değiştirin. Isınınca geçiyor dediniz. Aracınıza uygun yağ konulmamış olabilir. 10-40 ı dayamış olabilirler. Tam sentetik, 5-30 yada 0-40 yağ kullanılması gerek. Eğer öyle ise, Bakın sesi nasıl azalacak. Km si gereği zincir, bıçakları da olabilir.

Yağı bilmiyorsanız, değiştirdiğiniz yere sorun veya gidin hemen değiştirin. Isınınca geçiyor dediniz. Aracınıza uygun yağ konulmamış olabilir. 10-40 ı dayamış olabilirler. Tam sentetik, 5-30 yada 0-40 yağ kullanılması gerek. Eğer öyle ise, Bakın sesi nasıl azalacak. Km si gereği zincir, bıçakları da olabilir.

Teşekkürler yardımlarınız için

Geri