Bu ABS tamirinde direnç bağlama neyin nesidir bilen var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İptal ettirmek istemiyorum ama konuya vakıf kimse yok galiba herkes kronik arıza diyor koltuğun altında airbag ile alakalı bir kutu var koltuğu ileri geri yapa yapa zamanla arıza verdiriyormuş daha yeni aldık biraz uğraştıracak galibaAirbag konusunu mutlaka halledin, dediğiniz gibi çok önemli, bir de aracın geçmişi de önemli aracı yeni aldınız daha önceden bir kazası olmuş mu airbag açılmış mı ?, Benim başıma gelen şey , kaza yaptım araç pert oldu ama airbagler açılmadı, kazadan sonra airbag ışığı yanmaya başladı, airbagler bir tane sensöre bağlı accelerometer bundan gelen sinyalle açılıyorlar, sensör bozukmuş ve deaktif edilmiş, siz airbag ışığını söndürecem diye airbagleri iptal etmeyin dikkat...
Araştırdığım kadarıyla airbag tuşu var arıza verice üstündeki ışık yanıp sönüyo direnç herhalde sadece ışığın yanıp sönmesini engelliyor tam emin değişim amaBu ABS tamirinde direnç bağlama neyin nesidir bilen var mı?
Facebook'ta Şükrü Sanioglu var, bulup sormak lazım, opel gurusu [emoji3] belki o bilirİptal ettirmek istemiyorum ama konuya vakıf kimse yok galiba herkes kronik arıza diyor koltuğun altında airbag ile alakalı bir kutu var koltuğu ileri geri yapa yapa zamanla arıza verdiriyormuş daha yeni aldık biraz uğraştıracak galiba [emoji4]Airbag konusunu mutlaka halledin, dediğiniz gibi çok önemli, bir de aracın geçmişi de önemli aracı yeni aldınız daha önceden bir kazası olmuş mu airbag açılmış mı ?, Benim başıma gelen şey , kaza yaptım araç pert oldu ama airbagler açılmadı, kazadan sonra airbag ışığı yanmaya başladı, airbagler bir tane sensöre bağlı accelerometer bundan gelen sinyalle açılıyorlar, sensör bozukmuş ve deaktif edilmiş, siz airbag ışığını söndürecem diye airbagleri iptal etmeyin dikkat...
---- Seri mesaj engellendi. Mesajlar birleştirildi. (Opel Forum) ----
Araştırdığım kadarıyla airbag tuşu var arıza verice üstündeki ışık yanıp sönüyo direnç herhalde sadece ışığın yanıp sönmesini engelliyor[emoji4] tam emin değişim amaBu ABS tamirinde direnç bağlama neyin nesidir bilen var mı?
Araştırdığım kadarıyla airbag tuşu var arıza verice üstündeki ışık yanıp sönüyo direnç herhalde sadece ışığın yanıp sönmesini engelliyorBu ABS tamirinde direnç bağlama neyin nesidir bilen var mı?
birde bu dış ortam sıcaklığını ölçen melet aracın neresindedir bilen varmı bulamadımFacebook'ta Şükrü Sanioglu var, bulup sormak lazım, opel gurusu [emoji3] belki o bilir
D5503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim admin hocam bi kontrol edeyim tam yerini yazarım ihtiyacı olan bakar.Ekli dosyayı görüntüle 824
Öncelikle hocam sensör böyle görünüyor. Üst taraftaki tırnaklar tampona geçiyor. Radyatör havalandırma ızgaralarının olduğu bölümde olması gerekiyor. Kolay gelsin hocam.