Opel Corsa arka sis farlarını parklara bağladın nasıl olmuş

rockistan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
2001 model olduğundan sis farları yukarda bunların oraya ulaşmak için tamponu komple sökmek zorunda kaldım sag taraftaki sis yeri açık degildi onu açtım içlerine ön parklardan söktügüm küçük park ampullerini koydum elektirigide plakanın ışıklarından aldım ortaya bu görüntü çıktı

104i354.jpg

Son düzenleme:
içindeki ampulleri değiştirmeyip sis lambası ampullerini yakıyorsan arkandakiler bu çalışmanı çok beğeniyordur:D

Güzel Olmuş PArklardaki Dipsiz Ampulleri Aldıysanız Problem olmaz Arkanızdan Gelen İçin :) Birde Sislerin Yanında İçerdiki Nemin Çıkması için Delikler Var orayada koyarsanız Daha Güzel olur.

dipsiz ampuller kullandım o dertden bende muzdarip oldugum için asla oyle bişey yapmam merak etme sisler gene duruyo onun tesisatına dokunmadık , alper abi senn dedgin gibi düşündümde zaman yetmedi işte kaldı oyle bidahaki sefere inş. :D

mrb arkadaşlar formda yeniyim ve ilk mesajım:)bende düşündüm bunu yapmayı ama merak ediyorum polisler benm zenonuma bile takmıştı arka sislerin sürekli yanmasına ne dicekler acaba:confused:

Ne dicek durdurdugunda sisleri niye yakıyosun dicek bende hangi sisleri dicem bunları dicek bende yoo onlar sis degil sileri açıyımda gor dicem açıcam hea tmm oldu o zmn deyip yolcu edecekler beni :D:D:D:D

guzel olmus aynısı bende yapmıstım... aynı zamanda frenlere bagldım parklarda bıraz sonuk yanıyor. frene basın parlıyor.... :)

çok desteklediğim bir uygulama olmamakla beraber, en azından sürekli yanan ampüller için düşük güçte olanları seçmeniz takdire şayan, gereksiz yere (yaz akşamı mesela) sisleri yakıp dolaşan sürücülere çok kızıyorum

O tiplere inan bende çok kızıyorum ama dipsiz ampul kullandığım için parklardan biraz daha sönük yanıyo ve gözü almıyo test ettim yoksa kendime yapılmasını istemedigim şeyi başkasına yapmam sırf onun için xenon projemi erteliyorum mercekli olmadıgı zaman gözü çok fena alıyor diye .

Geri