Opel Corsa arka sis farlarını parklara bağladın nasıl olmuş

corsalarda pek göz almıyo xenonlar Melihin arabada var ordan biliyorum.ama Zaten mercekli Takacam Diyosanız Mercege göre Xenon alacagınız için Ertelemek daha mantıklı.

Aslında mercekli alcagımı zannetmiyorum farlar buharlanmıştı yeni degiştiridim kafamdaki tek sorun başkalarının gözünü almasından korkuyodum açıkcası

Güzel uygulama hayırlı olsun.Bende yaptırmıştım bu uygulamayı ama arka sis lambaları full yanmıyordu yani kenardaki küçük kısımlar.Oralarda lamba için delikler var mı yok mu bilmiyrum elektrikçiye bırakıp gitmiştim başında durmadım şimdide merak ettim birkaç araçta full yandığını gördüğümden uygulama ne oluyor bilginiz var mı acaba?

Hocam kenarları reflektor olarak kullanılıyor ben gormedım hıc tamamı yanan... yansıma yapmıs olabılırmı...

Sanırım arkadşın dediği hava alma delikleri olan bi yer var orayı açıp oralarada ampül koyarsan komple yanar ondan bahsediyor sanırım

Evet sanırım dediğin gibi elektirikçiye gidip sordum orada boşluk olduğunu söyledi ama ampulü bağlıyacak bir delik yokmuş sanırım düzgün bir şekilde delik açıp bağlamak lazımmış. Tamponunda ayaklarıda zedelenmişti aşağıya doğru çöktü işlem görüp sabitlenmişti bakalım sisleri bir daha yaptırırken baya bi zahmetli olucak gibi :)

Geri