Opel corsa b immobilizer nerede acilll:(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan adidas19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

adidas19

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Geç çalışma problemim hala devam ediyor bir forumda okudum immo nun soketinden kaynaklanabiliyormuş acaba bu soket yada immo aracın neresınde bilgisi olan arkadaşlar yardım.

Anahtarın içindeki cipten kodu okuduğuna göre kontak göbeğinin civarlarinda olmasi gerek. (tahmin)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Opel immo geç çalışma yapmaz, Corsa da normal çalışır gibi olur ve son anda çalışmaz. Gene de şüpheleniyorsanız, yedek anahtar ile deneyin. Arıza varsa anahtarı çıkarıp yerine takmadan da düzelmez.

Bende ısınınca çalışmama yapmıştı yıllar önce. Bizimki dizeldi ve immo fişi mazot pompasının üzerindeydi benzinlide nerede bilmiyorum ama denemekte fayda var. en azından sökülüp wd 40 sıkılarak fırçalanması yararlı olabilir.

Geç çalışma problemim hala devam ediyor bir forumda okudum immo nun soketinden kaynaklanabiliyormuş acaba bu soket yada immo aracın neresınde bilgisi olan arkadaşlar yardım.
gec calısma sorunu genelde motor suyu ısı musurunden kaynaklanıyor immo bozuldugunda yada kontaktakı cıpı algılamadıgında arac herzamankı gıbı tık dıye calıyor bır ıkı sanıye sonra kontak kapatmıs gıbı arac stop edıyor ve senın sorun immoya benzemıyor bence...

konu açamıyorum o yüzden buraya yazıyım dedim. yeni 2009 opel corsa aldık ancak içinde immobilizer var mı yok mu bilmiyoruz. bunu nasıl anlarız?

Geri