Opel Corsa B Rolanti Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan apexible
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

apexible

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhabalar

98 Model otomatik corsa b swing aracım var. aracı sabahları yada gün içerisinde ilk çalıştırmamda yani motor soğukken çalıştırdığımda rolanti ibresi 100'e kadar düşüyor ve stop edecek kadar sarsıntılı çalışıyor hatta bazen stop ediyor. en az 5 dk kadar ısıttıktna sonra 900 devire kadar çıkıyor normale yakın çalışmaya devam ediyor.

yaklaşık 2 ay önce atiker marka normal lpg dönüşümü yaptırdım. ondan önce böyle bir sorun yoktu. benzinde de lpgde de çalıştırsam farketmiyor.
opel yetkili servisine götürdüm motor sıcak olduğuı için anlayamadılar sorunu. anlattım herhangi bir problem yok dediler. başka da servise gitmedim. acaba arızalı bir parça olabilir mi?

şimdiden teşekkürler..

arac ılk calıstıgın da farklı bır ses ıle bır mekanızma calısır fan sesıne benzer sureklı devır 1000 devrın uzerınde olur bır kac dk sonra motor ısınır seconder cıkle susar devır 900 de sabıtlenır bu sekılde calısıp calısmadıgını anlarsın

sanırım çalışmıyor. çünkü aracı çalıştırır çalıştırmaz devir 100e düşüyor. hiç 1000e çıkmıyor. ayrıca direksiyonu tam sağ veya tam sol yapınca da devir düşüyor. o zaman ben teknik servise bu parçayı kontrol etmelerini söyleyeyim.

Geri