...::Opel Corsa "C" Hakkında Tüm Soru ve Cevaplar::...///

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emre-G
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aracın genel olarak tıkırtıları mevcut direksiyon kutusundan kaynaklı yaptırılabiliyor ancak tam bir baş belası heleki bozuk yollarda sanki gögüste birşey kısa devre ediyormuş gibi ben yaptırdım.

alt takımında gıcırtılar mevcut özellikle z rotlarından gelen sesler çok gıcık değiştik...
sorun yok.

camlar tam açık konumda iken kapı açılıp biraz sert örtüldümü cam kırılacak gibi sallanıyor..
aracım tek kapı cam çok büyük ondan olabilir. açıp vidaları kontrol edecez..

virajlarda araç çok yüksek oldugu için orjinal lastikte savuruyor. onun için kalın lastik tercih ettim sorun düzeldi.. 195-50-15

onun dışında kliması buz gibi , motoru köpek gibi , çekişi rampalarda harika uçak gibi. ince lastikle 220 yi görmek ölüme gitmek gibi onun için kalın lastik takıp o hızı yapın aksi takdirde takla atmaya çok müsait bir araçtır haberiniz ola.. saygılarımla...

Semih KÖYMEN - Corsa C 2001 mod. 1.4 Comfort

arkadaşlar,
2003 corsa motor ısınınca stop ediyor. egzos ve emniyet kemer gerdirme ışığı yanıyor ardından stop ediyor. bazende hiç bir şey yokken hafif silkeleyip stop ediyor. göstergeler (devir ve hız) 0 a inip aniden tekrar eski yerine geliyor. bi sabah 15 dk. çalıştıramadım. yarım saat sonra gittim tek seferde çalıştı. özel servise gittim. rölanti devir sensörü değişti. motor pompası değişti. buji tutucular değişti karbon clean yapıldı. oksijen sensörü temizlendi 2 gün sonra durum yine aynı.

benzin( motor değil) pompası. arabamla yola çıkamıyorum korkumdan

corsa c cdti " v " kayışı nezaman değişir ?

slm arkadaşlar benim sorunum alt bakımla ilgili bi türlü alt taraftan sesi kesemedim.bütün alt aksamı değiştirdim desem yeridir ama ses kesilmedi bi önerisi olan varmı nerrelerden yapar bu sesi

arkadaşlar,
bende 2005 75000 de 1.3 cdti combo cp var.herhangi bir arıza ışığı yok.ama araç boşken uzun yolda km de 20 di sonra 25 kuruş yakıyor .anormal duman atma nebiliyim ses falan yok.mazot pahalılanıyor ama işte çözemedim

1,3 ctdı 2005 model opel combo aracım var.normal seyir halinde genelde yokuş çıkarken gaz pedalını biraz fazla bastığımda devir ibresi yükseliyor. sanki vites boşta gibi motor sesi geliyor.aracın hızında ilerleme olmuyor.acil yardım bekliyorum.

debriyajınız kaçırıyor muhtemelen. Debriyajınız kontrol ettirmeniz gerekir diye düşünüyorum. Aklıma ilk gelen sorun olabilecek durum bu...

cok ılgınc bı sorum olcak ama daha once hıc corsa kullanmadıgımdan mazur gorun :)
benzınlı 1.4 twınport enjoy corsa c aracım var, rolanti durumunda sankı dıesel arac gbı calısıyor her benzın almaya gıttıgımde arac benzınlı demekten bıktım artık pompacılar bı sasırıyor abı dıesel gbı calısıo valla dıolar :S sızlerınde goruslerını almak ısterım normal bı durummu bu benzınlı aracın dıesel gbı calısması ?

Aracınızın trigeri zincirlimi ? Eğer zincirli ise onun sesidir.

Geri