...::Opel Corsa "C" Hakkında Tüm Soru ve Cevaplar::...///

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emre-G
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
beyler easytronik araclar için onerim...aracınız f arızası vermemsi için kesinlikle arac cakmagından calısan süpürge ile aracınızı supurmeyin.....bole durumda beyin hemen f arızası verio ve aracınız ancak beyni update olunca eski haline donuyo...

arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var çokçok acil !!!!

yarın bu aracı 20.000 e almayı düşünüyoruz.nasıl? önerileriniz neler? özellikle baktırmak gereken bir yeri varmıdır? motoru nasıl üzermi? yakıtı nasıldır?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...i-enjoy-easytronic-garaj-araci-80607784/detay

aynı aracın benzinlisini 1.4 twinport enjoy'unu 2 ay önce aldım oda yarıotomatik. almadan önce çok araştırma yaptım bi çok kiişi çok sıkıntı çıkarır rahat değil alma derken bi okadar kişide gözünü kapat al rahat edersin çok iyi ws. dedi. o sıra artık canıma tak etmişti arabasızlık ve aldım şuan için çok memnunum. aracı özel servislerde expertize soktur orada tüm seceresini çıkarırlar dert etme şurasını nerde göstersem moturunu ne yapsam die fiyat konusunda ise 2004 benzinli 85.000kmde değişensiz boyasız we cok bakımlı olduğundan 20.000 tlye aldım fazla werdim biliorum ama kafam rahat tertemiz çünki satarkende aynı rahatlıkla satarım senin alacağın araba hemde dizel benim araca göre çok makül bence ama piyasası şuan için nedir bilemem.

Son düzenleme:
arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var çokçok acil !!!!

yarın bu aracı 20.000 e almayı düşünüyoruz.nasıl? önerileriniz neler? özellikle baktırmak gereken bir yeri varmıdır? motoru nasıl üzermi? yakıtı nasıldır?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...i-enjoy-easytronic-garaj-araci-80607784/detay

volana baktırın, direksiyon kutusunu şöyle bir dinleyin çok ses yapıyorsa tamir masrafını düşersiniz ancak kronik bir sıkıntıdır söyleyeyim. En pahalısı volan ve triger zinciridir ikisine baktırın. Motor ve kaportayı söylememe gerek yok sanırım.Yürürüne baktırın biraz çabuk ön takım ister corsa c ler.yakıt çok çok iyidir bakımlı bir araç ise sizi motoru hiç üzmez taş gibidir. Keçi gibi gider 70 bg motorla tıkır tıkır tırmanır ama düşük devirlerde seri ivmelenmeler tabi ki beklemeyin...

beyler bu dreksiyon dan gelen sesi ne yapıcaz herkes bişey söylüyor kesin sonuç alanlar yazabilimi?

beyler bu dreksiyon dan gelen sesi ne yapıcaz herkes bişey söylüyor kesin sonuç alanlar yazabilimi?

Fazla kafana takma,Volan,turbo ve motora baktır iyiyse al.arac dizel olduğu için triger ve turbo çok önemli dikkat edin.bende Ekim ayında 2006 silverline modelini 59000 kmde 21.500 tlye aldım. Çok memnunum.

Son düzenleme:
kapılarım çok sert açılıyor .bazende kilit kaldırmıyor bazı kapılar .
nedeni ne olablir ?
net çözüm nedir saygılar ..

kapılarım çok sert açılıyor .bazende kilit kaldırmıyor bazı kapılar .
nedeni ne olablir ?
net çözüm nedir saygılar ..
[/QUOT

Kapı fitillerinizi yeni mi değiştirdiniz? Eğer yeni değiştirdiyseniz alışıncaya kadar zor açılıp kapanabilir.

kapı fitilleri daha hiç değişmedi abi

Bi kilitçiye göster istersen.

Geri