normal!bizim arabalardada oluyoo!trafikte yawaş yawaş ilerlemeye çalışırken aracın kendi kendine dewir yükseltmesi normal bişey dimi_?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
normal!bizim arabalardada oluyoo!trafikte yawaş yawaş ilerlemeye çalışırken aracın kendi kendine dewir yükseltmesi normal bişey dimi_?
normal!bizim arabalardada oluyoo!
evet vallaha tanım harikaa!tamamen katılıyorumm!evet özellikle yokuş aşağı, sıkışık trafikte , ayak fren üstünde yacaş yavaş inerken
devir saati yukarı-aşağı oynamayı pek sever...
2003 model corsa c sahibiyim.bazen seyir halindeyken aracın arkasından cır cır cır cır sesler geliyo bişeyler sürtüyo.servise götürdüm.daha önce ön fren balataları değişmişti.yeni takılan balata ses yapar dedi usta.temizlediler bişiler yaptılar.kesilir gibi oldu ama o ses gelmeye devam ediyo.ayrıca ben sesin ön fren balatasından geldiğine inanmıyorum.bu olaya servis teşhis koyamadığından kime nereye göstereceğimi şaşırdım.bi öneriniz varmı?
saol caner bu hafta göstericem bi yere.Aks Bilyalarına baktır derim ben... onlar da aşındığında ses yapıyor kapı gıcırtısı gibi...