...::Opel Corsa "C" Hakkında Tüm Soru ve Cevaplar::...///

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emre-G
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Alarm

ya bende de 2003 Corsa Club 1.2 var ama bunda sanırım alarm yok servis takıyormu bunları veya buna benzer donanımsal veya yazılımsal eklentileri yapıyormu servisler orjinallik bozulmadan:help:

Ben marşa bastığım zaman bir çayırtı kopuyor, bazen çalışıyor bazen çalışmıyor bu sesten sonra.

2004 cdti
marş dişlisi sıyırıyodur.(marş dinamosu bozuk tamir olacak veya değişecek) tabi kesin birşey yok ama anlattığınıza göre arızanız marştan.

marş dişlisi sıyırıyodur.(marş dinamosu bozuk tamir olacak veya değişecek) tabi kesin birşey yok ama anlattığınıza göre arızanız marştan.
marştan olsa gerek bu modelde volan dişlisini bozması bıraz zor

yolda bırakır mı? yaptırayım mı hemen, marş motorunu olduğu gibi mi değiştiricem, içindeki dişli tek başına değişiyor mu?

Teşekkürler.

yolda bırakabilir.marş sürekli ısrarla kaçırmaya başlarsa baktınız çalışmıyo hep kaçırıyo en kötü vurdurursunuz.veya arabayı 4. vitese alıp ileri geri biraz sallayın.daha sonra tekrar basın belki çalışır.marş dişlisi değişiyo diye biliyorum ama emin değilim.yarın kesin bilgiyi veririm.veya sitemizdeki
ustalarımızdan bilen vardır.onlara bi sorun...

Şu devir saati kıpraşması yüzünden ben aracı servise götürdüm 6 ay falan önce, elektrnik check falan yapmışlar yazılımı güncellemişler 1 saat turlamışlar, sorun yok diye geri verdiler :D, herkes de olduğuna göre içim rahatlayabilir demek, ben de bunlar gerçek usta değil, checklist adamı diye veryansın etmiştim...

yolda bırakabilir.marş sürekli ısrarla kaçırmaya başlarsa baktınız çalışmıyo hep kaçırıyo en kötü vurdurursunuz.veya arabayı 4. vitese alıp ileri geri biraz sallayın.daha sonra tekrar basın belki çalışır.marş dişlisi değişiyo diye biliyorum ama emin değilim.yarın kesin bilgiyi veririm.veya sitemizdeki
ustalarımızdan bilen vardır.onlara bi sorun...

Hasan Teşekkürler;

Aracım easytronic vites bunda vurdurma yapamayacağım için ihmal etmesem şu marş olayını iyi olacak.

gnceL

GEçen Bu yoldaki kedi Gözünden geçtim mecburi olarak sık aralıklarla yerleştirilimiş.airbag ışıgı yandı motoru stop ettim çalıştırdım düseldi geçen ufak bir çukura girdim yanılmıyosam gene yandı sonradan gördüm.bu akşamda motoru çalıştırınca akünün lambası sönmyüyo 7-8 sn kadar yanık kalıyor,Egr Arızasını saymıyorum bile zaten :)

kullandıgınız aracın kıymetini bilin ve sevin inanın daha sorunsuz olacaktır ben gecen hafta sırf debriyaj sert diye baskı balata degiştirdim 110 bin km de aracım ama maşallah ciddi bi sorun yaşamadım en ciddisi triger zinciriydi oda benden önce bi ellenmiş fakat dandik bi plastik bişiy takmışlardı ondanmış .. gerçek ve tek ciddi sorunum renk aracın bpya işi çıkmasın diye dua ediyorum ama çıkıyor işte rengini tutturmak çok zor.

Geri