...::Opel Corsa "C" Hakkında Tüm Soru ve Cevaplar::...///

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emre-G
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kullanıma göre debriyaj 10bin dede biter 150 bindede sen aracını nasıl kullandın o önemli. Hem debriyajın biteceğini nerden anladın bir yaz bakalım doğrumu bakalım.

krdesım bnde 2005 model corsa c var arac 30 binde,bıtırdım balatayı kac bınde bıtecegı kullanıma baglı,3 4 st her dur kalk yapıorus turkıye gıbı bı ulknın yollarındayız yane normaldır bence ;) bide su arka sılecege napcas hergun calıstırmadan once sılecegı sole bır yukarı ıtıorum artık corsa yazısına kadar ındı :D nasıl ayarlııcas onu ?

arka silecek ayar aralığı var söküp ordan ayarlayabilirsin

benim arka silecekte 1.2 twinport yazısına doğru yakınsıyo.. yakında tüm kaportayı silicek,arabayı yıkatmaya derdimizde ortadan kalkıcak:D

gecen bı tamırcıe gııttım dedım abı suna bı ayar yap,adam az daha sılecegı kırıodu dedım abi kalsın bole bosver flan :) servıste yaptırcass anlasılan herkes yapamıo onu...;)

sileceğin dibinde plastik bir parça var, kenarlarından ayırarak çıkıyor! biraz el beceriniz ve söküp takacak alet varsa kandiniz yaparsınız sanırım
kolay gelsin!

arkadaslar benim sag ön far yanmıyor neden olabilir gecenlerde bi söndü farı değiştircektim elledim yandı ama lambayı taktıgımız yuvarlak parcayı tam sıkınca yanmıyodu sımdı hic yanmıo sigortası atmıs olabilir mi?

ampül niyadını doldurmuş bence bi çiftt alman gerekiyoo

baska ampul denedım yanmıyo

Geri