Opel corsa c lastik değişim

çağrı60

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar şu araçta 155/80 R13 jant var ben bunları 175/70 R13 yapsam bir sorun çıkar mı avantajlarını ve dezavantajları nelerdir?

ya tabiki dez avantaj olur lastik ebatını büyütüyorsun motor daha çok yorulur daha çok yakıt gider aracık lakkışı yavaşlar ataklığı gider bunu sen de fark edersin uzun yolda toparlamaz kendini çabukkk ve daha neler neler benim bildiklerim bunlar fabrikadan cıkan neyse onu tak deyiştirmeee bence

virajda biraz daha az savrulursun az bişede konforun artar ama yakıtı çok etkilemez

bi arkadaş 200 liraya 4 tane dediğin lastikten satıyo galiba.. 2000 km civarı kullanılmış.. forumda ara fiyat falan uygun gelirse al :)

fren de durmada bir etki yaratırmı

senin hissedecegin kadar fark olmaz arkadaşim bende 1.0 kullaniyorum birazdan 175 7013 alıcam :)

tecrübelerinizi bu konu başlığı altında paylaşırsanız iyi olur.. yol tutuşta belirgin bi fark olucak mı yada yakıt la ilgili şeyler falan

inch olarak örneğin 13 jantı 14 veya 15 yapmadığınız sürece motora binen yük fazla olmaz dolayısiyle yakıt artmaz

hiç bir değer değimez. Ben 175/65/14 yapmıştım aracın yol tutuşu daha iyi oldu. Ayrıca şunu farkettim aracın üzerinde bulunan küçük lastikler aslında tahtadan yapılmışlar. ben bir hata yaptım good year aldım. 35000 km de onlarda odun oldu. michelen , continental veya brigestone tak. daha önce değiştirmediğine pişman olacaksın

jantla beraber genişletirsen avantajların en iyisi olarak yol tutuşun artar ancak böyle genişletince çamurluğa çarpmayacakmı lastik uyacakmı yani çamurluğa...biraz karıştırmış olabilirm 175 genişlik oluyor sanırım mecbur janttıda deişmeniz gerekmezmi :S

Geri