Opel Corsa Çelik Jant Yardım

crayzonur

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba Arkadaşlar 2004 model Corsa C aracıma
http://www.sahibinden.com/opel_corsa_c_celik_jant_-02WQQaXQQ8208909WQQpXQQdisplayitem bu adresteki jantlardan taktırmak istiyorum bu jantlardan nerde bulabilirm ve fiyatı ne kadardır bide 15 inç bu jant benim lastikler 14 inç hem lastik hemde jant ikisinin maliyeti bana ne olur yardımcı olursanız çok sevinirim

sıfır almaya kalkınca bu tarz orjinal 15 inc jantlar 1000 lira civarı sıfırı... 185 55 15 lastiklerinde 250 lira olduğunu okudum dün forumda oluyo sana 2.000 lira...
yalnız bence bu gösterdiğin janttansa silverline ların jantından tak onlar daha güzel.. aslında bu kadar masrafada gerek yok lastikleri değiştir gerekiosa devam et

valla silverline da olur diğeride olur hangisi ucuza gelirse ondan yaptırırım :D ama işte bu jantları nerde bulucam sorun o bide ben 1 sene önce filan opel servisine ölesine sormuştum jantlar kaç para diye çelik jantmı dedi bilmiyorum ama tanesi 50 lira dedi silverline jantlar değildir heralde o fiyat:D bidahada gidemedim soramadım

50 lira diye jant kapağına demiştir heralde... bi ara indirim vardı opelde 4 tane silverline jantı 900-1000 arası bi fiyat verdi bana adam... hatta corsa gsi ların 16 inç lik jantları var onlar için de çok iyi hatırlıyorum 1060 lira dedi.. bu fiyatlar yüksek malesef.. 2.el almanı da pek tavsiye etmem, 15 inç jant alınca lastik 185 55 15.. 16 inç jant alırsanda 195 45 16.. yani ikisinde de spor lastik diye geçen ince yanak lastik oluyo.. iyi marka olsun diince 1000 lira civarıda lastiklere para gidicek..

Geri