Merhaba 2011 model 1.3 cdti aracım seyir halindeyken hangi vites olduğu yada kaç devirde olduğu fark etmez gazı bir anda kesip tekrardan veriyor. Sanki acemi şöförün ilk defa düz vites araç kullanması gibi buda trafikte arkadan gelenler ve benim için çok büyük bir tehlike oluşturuyor. Bazende yine seyir halinde yada rölantide araç birde stop ediyor vites boşta olsun yada diğer viteslerde fark etmiyor. Ayrıca rölantide çok seyrekte olsa vuruntuyla şakırdamaya başlayıp rölanti dalgalanması oluyor. OPCOMdan aldığım hata kodlarını ekliyorum. Sizce neden yapar yada başına gelen var mı?
Not: Aracın ilk bakımı hariç bütün bakımları kendi garajımda kendim servis kitapçığına göre yaparım. Aracım 103binde ve bütün ağır bakımlarını yaptım. Bu Arızaların hepsini araç sanki duvara vurmuş gibi tekleyince ayada stop edince alıyorum.
Not: Aracın ilk bakımı hariç bütün bakımları kendi garajımda kendim servis kitapçığına göre yaparım. Aracım 103binde ve bütün ağır bakımlarını yaptım. Bu Arızaların hepsini araç sanki duvara vurmuş gibi tekleyince ayada stop edince alıyorum.

Son düzenleme: