Opel Corsa D Evo Lip

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan headuser
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

headuser

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar ben istanbul/ümraniye Tarafinda oturuyorum acaba Evo Lip'i takicak bi yer biliyorumusunuz , yada yakinlarda bu işi yaptirabiliceğimiz bi yer varmidir acaba :confused:

Malum sitede bunu satan 1 kisi gordum. Murat konuyu gorunce cevap verecektir oda yaptirdi.

bende baktım şimdi evo dan çok corsa d var :D

Burak Murat sana yardımcı olacaktır. Neyse madem ümraniyedesin yakın zamanda görüşelim... bende ümraniyede ikbal caddesinde oturuyorum.. birde sana şunu sorayım biz buradan bir arkadaşla daha direksiyonları deri yada alcantra kaplatalım diyoruz.. ümraniye sanayii de bunu uygun yollu yapacak bir tanıdığın var mı? :)

Burak Murat sana yardımcı olacaktır. Neyse madem ümraniyedesin yakın zamanda görüşelim... bende ümraniyede ikbal caddesinde oturuyorum.. birde sana şunu sorayım biz buradan bir arkadaşla daha direksiyonları deri yada alcantra kaplatalım diyoruz.. ümraniye sanayii de bunu uygun yollu yapacak bir tanıdığın var mı? :)

Murat abi ne yapsin karşidaki turning'ciyi buraya mi taşisin :D irfan abi dedi sanayide yaparlar diye onun için tekrar dün whats'app yoluya resim atip kesinleştiriyim dedim .

Kaplanmiş halde resim varmi nasil bir uygulama sorup sana dönerim inş

Bende var.

Resim atarmisin beyenirsem bende yaptiriyim :) kafam karişti bide zaten direksiyon deri kılıf yokmu fabrika çikişi yoksa benim arabami öyle .s

Son düzenleme:
Geri