Seni Forumun Anti-camfilmi ekibinin başında görüyorum su anda ama haklısın . net
Dostum , güzel kardeşim benim , bende isterim camına film çektir , inan ben eskiden senden daha çok severdim cam filmini eski aracım 307'de tam 4 yıl filmli gezdim ben ve her türlü çevirmeye girdim şehirler arası yola gittim geldim 1 tane polis filme laf etmedi ama corsayı aldım 2 ay sonra film çektirdim daha 1 ay bile olmadı film çektireli sonrasında polis filmden dolayı durdurup ceza yazdı bana , ha şimdi diyeceksin sende filmin en koyusunu çektirmişsindir ondan polis durdurmuştur hayır benim eski aracım olsun şuan ki aracım olsun çektirdiğim filmlerin hepsi 1 numara denilen en açık tonlu filmlerdi
İnan insan psikolojisi çok bozuluyor filmden durdurulup ceza yiyince , insan hazmedemiyor hatta daha kötüsü trafikte sırf ceza yedim diye polislere inat agresif bile sürüyorsun aracı ki bu çok daha tehlikeli sonuçlar doğurabilir , yani ben senin ve diğer güzel kardeşlerimin bu sıkıntıyı çekip psikolojileri bozulmasın diye bunları yazıyorum
Ha şu lafıda sakın ha unutma
1 musibet 1000 nasihattan iyidir ... yani bir gün başına gelecek ki bu yaşadıklarım o zaman daha iyi anlarsın beni
Saygılarımla