399 tl lik uygulamanin içinde bi xenonda mevcut 6 k değerinde bilgin olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
399 tl lik uygulamanin içinde bi xenonda mevcut 6 k değerinde bilgin olsun
Kesinlikle sürtecegine inaniyorum aracin 1.3 95 ps değilse 17 jant ağır gelir arabana performans kaybı yasarsin gibi geliyo aynı zamandada bu arada body kit uygulamasini nerde yaptirdin ve maliyeti ne kadar oldu sana
Suan sakaryada en son 900 tl sormustum ben navigasyonu kredi kartinada taksit yapiyolardi.Ben body kite ön yan ve spoiler düşünüyom suan sadece arkayi cift eksoz ve ortaya f1 cakar projem var onun için astra j lerdeki 3 bölmeli çift çıkıs görünümü varya onu yapmayi düşünüyom suan araştirma içindeyim uygun fiyata yaptirmisiniz.
Sakaryada elektronik üstüne taninmiş bi firma bak sitesindede buldum 1982 bu yana elektronik üstüne calisiyo 2 yıl garantisi her türlü vardir bide kart taksit imkanida var burda bosuna 1300 tl verme 900 e birakmişlardi bana yine bi pazarlikla aliriz gibi geliyo bişiler kesinlikle cikarim yok yardimci olmak için söylüyorum bende elektronikciyim aslen bu işlerin nerde ne kadar fiyatı olacagini az cok biliyorum
http://www.alkayaelektronik.com/U39...t-tv-orjinal-oto-teyp-orjinal-oto-teypler.htm
arka tamponu cikma alipta cift eksoz görünümü düşünüyom bi farkim olsun diyom orjinal tamponda oynama yapmicam bende orjinal arka difüzyon hosuma gitmiyo bide sade kaliyo