Opel Corsa D, nam-ı diğer MiZa' da değişiklikler

399 tl lik uygulamanin içinde bi xenonda mevcut 6 k değerinde bilgin olsun

xenon ve lastik-yay-jant seçimi konusunda kararsız kaldım.

xenonu alabilecek parayı biriktirdim aslında.ama acaba biraz daha biriktirip jant kısmına mı girsem karar veremedim.

kafama takılan tek soru şu:

aracımda 16 inch jant var.body kit yaptırdım.haliyle marşpiyeller, ön ve arka etek kısmı aracın biraz daha yere yakın olmasını sağladı.10 cm kadar.

şimdi 5 lik eibach yay taktırıp, lastik ebadını yükseltip jantları 17 ye çıkarsam araba biraz daha yere basacak.

bu sefer araç yere daha çok yaklaşmış olacak.kasislere, ya da yokuştan düzlüğe çıkarken (ya da inerken) araç sürter mi?

bu konuda fikir verirseniz ona göre hareket edeceğim.

sürter derseniz xenon tercihine bakacağım.

yok sürtmez derseniz lastik-yay-jant işi için para biriktirmeye devam edeceğim.

şimdiden teşekkürler.

Kesinlikle sürtecegine inaniyorum aracin 1.3 95 ps değilse 17 jant ağır gelir arabana performans kaybı yasarsin gibi geliyo aynı zamandada bu arada body kit uygulamasini nerde yaptirdin ve maliyeti ne kadar oldu sana

399 tl lik uygulamanin içinde bi xenonda mevcut 6 k değerinde bilgin olsun

Ben görüşmüştüm o vatandaşla. Balastlar dahil değil demişti o fiyata.

1 TAKIM Bİ XENON MERCEK...
1 TAKIM 6000K XENON AMPULÜ...
1 TAKIM MERCEKLE XENON AMPUL ARASI BAGLANTI SÖKETİ...

399 + 200(xenon kit) biz bu şekilde konuşmuştuk.

Kesinlikle sürtecegine inaniyorum aracin 1.3 95 ps değilse 17 jant ağır gelir arabana performans kaybı yasarsin gibi geliyo aynı zamandada bu arada body kit uygulamasini nerde yaptirdin ve maliyeti ne kadar oldu sana

araç 1,4.

o zaman jant işi yatar.sürtme yaptıktan sonra hiç bir manası kalmaz.

xenon işine bakacağım.

ayrıca Necvox' un navigasyon cihazı için görüştüm birkaç kişiyle.

ikinci el olarak 900 TL ye buldum.ama hem ikinci el olması hem de takma masrafı, kargo masrafı derken 1100-1200 TL arasını bulacak.

delicesine kararsız kaldım.kafa allak pullak oldu.para harcayacak yer arıyorum resmen :D

ayrıca body kit olayını Bursa' daki Hicret Spoiler' de Hüseyin Çiçek Bey' e yaptırdım.kendisi yaşadığım yer olan Kdz. Ereğli' ye geldi.yarım saatte taktı gitti.

600 TL ye yaptırdım. işçiliği güzel. arabayı çok hoş gösteriyor.

Allah nazarlardan saklasın, şu an arabam çok dikkat çekici hale geldi.

görsel manada en gösterişli Opel Corsa D oldu.

Suan sakaryada en son 900 tl sormustum ben navigasyonu kredi kartinada taksit yapiyolardi.Ben body kite ön yan ve spoiler düşünüyom suan sadece arkayi cift eksoz ve ortaya f1 cakar projem var onun için astra j lerdeki 3 bölmeli çift çıkıs görünümü varya onu yapmayi düşünüyom suan araştirma içindeyim uygun fiyata yaptirmisiniz.

Suan sakaryada en son 900 tl sormustum ben navigasyonu kredi kartinada taksit yapiyolardi.Ben body kite ön yan ve spoiler düşünüyom suan sadece arkayi cift eksoz ve ortaya f1 cakar projem var onun için astra j lerdeki 3 bölmeli çift çıkıs görünümü varya onu yapmayi düşünüyom suan araştirma içindeyim uygun fiyata yaptirmisiniz.

1300 TL ye sıfır var.takması da içinde ve garantili şekilde. diğer türlü 900 TL ye internetten sipariş edip alsam bile garantiyi kim verecek? herhangi bir sorun olduğunda şahısı bulmak sorun.

body kitte ise difüzör taktır.daha mantıklı olur diye düşünüyorum.

Sakaryada elektronik üstüne taninmiş bi firma bak sitesindede buldum 1982 bu yana elektronik üstüne calisiyo 2 yıl garantisi her türlü vardir bide kart taksit imkanida var burda bosuna 1300 tl verme :) 900 e birakmişlardi bana yine bi pazarlikla aliriz gibi geliyo bişiler kesinlikle cikarim yok yardimci olmak için söylüyorum bende elektronikciyim aslen bu işlerin nerde ne kadar fiyatı olacagini az cok biliyorum :)

http://www.alkayaelektronik.com/U39...t-tv-orjinal-oto-teyp-orjinal-oto-teypler.htm

arka tamponu cikma alipta cift eksoz görünümü düşünüyom bi farkim olsun diyom orjinal tamponda oynama yapmicam bende orjinal arka difüzyon hosuma gitmiyo bide sade kaliyo

Sakaryada elektronik üstüne taninmiş bi firma bak sitesindede buldum 1982 bu yana elektronik üstüne calisiyo 2 yıl garantisi her türlü vardir bide kart taksit imkanida var burda bosuna 1300 tl verme :) 900 e birakmişlardi bana yine bi pazarlikla aliriz gibi geliyo bişiler kesinlikle cikarim yok yardimci olmak için söylüyorum bende elektronikciyim aslen bu işlerin nerde ne kadar fiyatı olacagini az cok biliyorum :)

http://www.alkayaelektronik.com/U39...t-tv-orjinal-oto-teyp-orjinal-oto-teypler.htm

arka tamponu cikma alipta cift eksoz görünümü düşünüyom bi farkim olsun diyom orjinal tamponda oynama yapmicam bende orjinal arka difüzyon hosuma gitmiyo bide sade kaliyo

estağfurullah. sağol yardımın için. bu markayı hiç duymadım. necvox u önerdiker şu ana kadar ama tabii araştırmak lazım.

evet, yedek arka tampon ilanını gördüm; ki en mantıklı olanı o.

ama yaptırmak istediğin şeyi photoshop gibi bir programla görüntüle, duruşuna bak.sonra yaptırmak için çalış.

salı sabaha istanbula bakicam gözle görmeden almak istemiyom tırnaklari kırık cıkar sonra ugras dur :)

opel astrada arkadaşim kulandı aynı cihazi orjinal teyibinde yüksek ses geliyo ve görüntü güzel şehir içnlerinde tv donmuyo. şehir dişinda bilmiyom ama donup donmadigini :) photoshop o kadar iyi değil benim :) astralarda gördügüm kadar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-arka-tampon-eki-karlik-rieger-79954175/detay

corsa halini düşünüyom fena gelmiyo :)

Geri