Opel Corsa D, nam-ı diğer MiZa' da değişiklikler

suan bana tamponun 2012 model ile uyumlu olmadigini söylediler ve kargo iptal oldu benim bildigim 2007 den sonraki tamponlarin hepsi ayni diye ama değilmiş dedi

bende aynı diye biliyordum.

makyajlı kasada sadece ön taraf farklı; onun dışında fark olmaması lazım.

ee yeni kasa için bulunmaz mıymış peki?

makyajlı kasa için yan sanayi ellerinde mevcut değilmiş orjinal ise 600 küsür dedi :) pazartesi opel servisine sorucam bi fark varmi diye ona göre hareket edicem

servise 2007 sonrasi ile 2012 makyajlı kasa farkını sorucam zaten ordan almam cikma beklerim olmadi :)

servise gittiğimde havalandırma kapaklarının fiyatlarını sordum.

tanesinin 72 tl cik olduğunu söyleyince ve 4 adet havalandırma kapakcığının olduğunu düşünürsek; o kadar para vermenin akıl karı olmadığını düşünerek geri adım attım.

sadece havalandırma kapağının 72 tl olduğundan yola çıkarsak koca tamponun 1500 tl ler gibi fiyatı olacağını düşünüyorum

:) istanbuldan cikma bulunur her türlü 600 tl de gereksiz 1500 tlde cikmasini 150-200 tl bulursun :)

bu arada ben bişi duydum bizim bu arka fren lambasi varya tepede onu karasimsekteki gibi bi sağa bi sola giden şekilde yapabiliyomusuz bu konu üstünde araştirmadayim servis biliyo söylemiyo suanda

çıkmacılardan daha uyguna bulunur tabii.

tabii bulunmasından ziyade; hazırlanan projenin uygulanması durumu daha bir önemli.

bu arada ben bişi duydum bizim bu arka fren lambasi varya tepede onu karasimsekteki gibi bi sağa bi sola giden şekilde yapabiliyomusuz bu konu üstünde araştirmadayim servis biliyo söylemiyo suanda

neden söylemiyor ki; devlet sırrı mıymış =)

değişik olur. ama sanırım ben yaptırmam öyle birşeyi.

Opelin gizli bi sırrı imiş sözde direksiyonda girilen ana program varya o kisimdan yapildigini söyledi ama nasi yapildigini söylemiyo :) araştirmadayim ışıgın gidip gelme hızını bile ayarliyabiliyormusun :)

Geri