Opel Corsa D Yakıt Problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oozzii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oozzii

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba arkadaslar opel corsa d 1,3 dizel 90 beygirlik aracıma bir depo 180 tl lik mazot aldıgımda en fazla 600 km yol yapıyorm full istasyonlarından mazot alıyorum sizin değerleriniz nelerdir _? 3000 devirde vites degistiriyorum fazlada basmıyorum 120 yı gecvmıyorum cok fazla yakıyor bana gore acaba mazot filitresininmi degismesi lazım _?

bir servise git ole bırsey olmaması lazım sehır ıcın 800 850 km yol yapman lazım arac yenıse bıle okadar fark etmemesı lazım

arac 2009 model bende anlamadım valla özel servisler çözebilirmi problemi _?

arac 2009 model bende anlamadım valla özel servisler çözebilirmi problemi _?

yıllık bakımı yapıldımı yag su bujı fıltre mazot vs cok abartı yakıor bence ama kısın cok yakar ozellıkle kısa mesafeda

valla kardesim aracın 45000 bakımını yaptırdım suanda 47 000 de anlamadım gitti özel serviste yaptırmıstım bakımını kendı servisleri cok pahalı haftasonu kadosan sanayiye goturmeyi dusunuyorum aracı belki orda çözerler problemi

en son ben yazın ölçmüştüm 850-900 gitmişti ( şehir içi ) ...daha fazla gitmesi lazım tabi kış daha az mesafe demek...

bende eski aracimda full akaryakıttan alıp kullanıyordum artık traktör gibi sesi vardı. size tavsiyem normal yakıttan pahalı fakat daha iyi olan shell gtl kullanmanız ben birkaç kere test edip karar verdim artık başka yakıt almiyorum. hem motor daha seri hem daha uzun yol yapıyor km ile hesapladigin zaman kârlı çıkıyorsun. wurth + gtl ile bir depoyu motor sicakken yüksek devirli kullanarak enjektörleri yakıt sistemini temizleyin devamında gtl kullanin 2500 devirde vites değiştirerek daha uzun km yol gidebilirsiniz benim astra h ile full den alırsan s.içi 5.6 lt oluyor gtl ile 5.2 gittim. 195 tl ile geçen ay 910 km gittim

emir kardesim haklısın valla ben eski arabama ford fusiona gt alıyordum cok iyi bi yakıt ama bu kdar fark edicegini zannetmiyordum bundan sonra hep gtl alıcam fulldeki mazotta solvent var sanırım gitmiyor araclar 600 kmre cok az bi rakam

Bence bu yakıtin etkisi olacaktır. Ama önce dedigim gibi 2500 devir vites değiştirmek için yeterli bence..

Geri