Opel Corsa En pahalı Servis

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan soulriver
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

soulriver

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar herkese selam
2007 Ağustosda bir heves Yeni Corsa 1.3 CDTİ aldım.Alırken çok araştırdım.Hatta ilk 15.000 bakım fiyatını bile sormuştum.Ozamanalr 290 YTL demişlerdi.Fakat daha sonra opel amca mazot filtresi tasarımını değiştirmiş.Ama malesef evdeki hesap çarşıya uymadı.
Aracım şu an 14.000 KM de 1000 Km sonra servise götürecem ve ciddi bir biçimde öpecekler.Opel in en pahalı servisi bu araca ait miş.Diğer bütün arabalarının 15.000 bakımları 300-320 YTL arası tutarken benim aracımın bakımı 519.000 YTL evet yanlış duymadınız nerdeyse 2 katı.Bende duyunca şok oldum ve sordum neden böyle diye.General Motors a bile şikayet ettim.Gelen cevap şöyle.
"Efendim çok haklısınız sizin gibi bir çok kişi şikayet ediyor fakat yapacak birşeyimiz yok sizin aracınızın mazot filtresi yurtdışından geliyor ve sadece onun fiyatı 196.000 YTL.Biz bu konu ile ilgili yurtdışı ile konuşuyoruz iletiyoruz şikayetlerinizi fakat yapabilcek bişiyemiz yok"
Evet aynen bu şekilde gelen cevap.Malum ülkemizde artık eurodisel adı altında benzinle yanı fiyatta bir yakıt satılıyor.Birde dizel olduğu için bakımları pahalı e birde bu olunca aracımı satsammı diye düşünmeye başladım.İnan mayanlar için OPan a ait servis bakım fiayt listesi linkinide verriyorum.Araç garantiden çıkmasın diye başka yere de götüremiyorum.Yani kısacası ben ettim siz etmeyin diyorum.
Saygılar
iŞTE KEPAZELİK
http://www.opaloto.com/bakim.asp

keşke servise götürmeden önce fiyat araştırması yapsaydınız ben odakta 15 bin bakımını 290 ytl ye yaptırdım

keşke servise götürmeden önce fiyat araştırması yapsaydınız ben odakta 15 bin bakımını 290 ytl ye yaptırdım

Ankarada ki tüm servisler ağız birliği yapmışlar ki.Daha servisede gitmedin 1000 km var.Bu arada senin aracın benzinli.Seninkini bakımı zaten ankarada da 290 YTL arkadaşımm.

bir tek mazot filtresi için aradaki fark çok değil mi ?

fena olmuş ama katlanıcaksınız artık yapılacak bişey yok!..

şanssızlık diyorum!..

km de 3 ykr bakım parası odeyeceksınız anlayacagınız. yani 33 km de 1 ytl bakım paranız var. bu da 100 km de 3 ytl ye tekabul ediyor.

özel de yaptırsanız daha uyguna yaptırırsınız dıye dusunuyorum.

km de 3 ykr bakım parası odeyeceksınız anlayacagınız. yani 33 km de 1 ytl bakım paranız var. bu da 100 km de 3 ytl ye tekabul ediyor.

özel de yaptırsanız daha uyguna yaptırırsınız dıye dusunuyorum.

garantide araba da özele götürülmezki

edit: iyi hesaplama :rock

tabıkı ama 3 yıl garantınız var zaten. egerki 2 yılda 15.000 km yaptıysanız zaten bu sene de yapacagınız 5-10 bın km ıcerısınde (allah korusun) sorun yaratmayacaktır.

tabi bende bunu neye dayanarak soyluyorum bılmıyorum ama 60-70 bınlerde olsa belki sorun cıkarırdı araba sıfır ve 15 bin km de zaten rengini belli ederdi. içimden bi ses sorun cıkarmaz diyor :D

Geri