Opel Corsa En pahalı Servis

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan soulriver
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bakım degıl resmen soygun buuu bi mazot fıltresi bu kadar olurmu yaaaa

Ankara servislerinde durum arkadasin anlatdigi gibi, Turkiyenin diger yerlerinde nasil bilmiyorum. Mazot filteresindeki dizayn degisikliginden dolayi fiyat cok yuksek.Opel Turkiyeyi bende aradim, corsa d nin bakimlari astra ve vectra dizelden daha pahaliya geliyor.

Iki bakima yuksek fiyatdan girdim, arabalar va parca bollasdikca dusecegini umut ediyorum.

Dizel bakım maliyetleri yüksek

biraz önce balıkesirdeki opel servisini aradım araba henüz 7000km de olmasına rağmen 1 sene olduğu için yıllık bakıma girmesi gerek fiyat olarak 230 ytl fiyat verdiler isteğinize bağlı olarak da bazı şeyleri değiştirmeye bilirsiniz fakat o zamanda garanti kapsamına girmez dediler acaba özel bir servise mi götürsem???

biraz önce balıkesirdeki opel servisini aradım araba henüz 7000km de olmasına rağmen 1 sene olduğu için yıllık bakıma girmesi gerek fiyat olarak 230 ytl fiyat verdiler isteğinize bağlı olarak da bazı şeyleri değiştirmeye bilirsiniz fakat o zamanda garanti kapsamına girmez dediler acaba özel bir servise mi götürsem???

racını bence garantısini bozma derim, sımdı yılda bır kactıgın 100lira ıcın mıslı fazlasını odemek zorunde kalabılırsındaha sonra, nasıl kasko yaptırıyosan bence garantıyıde o sekılde onem ver.

racını bence garantısini bozma derim, sımdı yılda bır kactıgın 100lira ıcın mıslı fazlasını odemek zorunde kalabılırsındaha sonra, nasıl kasko yaptırıyosan bence garantıyıde o sekılde onem ver.

+1 . katılıyorum

Dizel aracımla 60.000 bakımına giricem.Ankarada olan arkadaşlardan fiyat rica ediyorum.
Özel veya yetkili servislerden fiyat alanlarınız oldumu?

Dizel işte..kullanırken tasarruf et bakımda fazlasıyla geri öde

Dizellerin servis giderleri benzinlilere göre fazladır. Bir diğer dikkatimi çeken husus küçük hacimli araçların servis giderleri daha fazla. Uzun yıllar küçük hacimli araç kullandım. Daha sonra 1700 cc ve 2000 cc lere terfi edince raharladığımı itiraf edebilirim. Vergi dezavantajı harici fazla bir gideri yok. Parçaları daha uzun süre hizmet veriyor, bu nedenle de uzun vadede daha hesaplı oluyor.

Geri